Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzek semmit- normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek semmit- normális vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni, hogy pszichopata vagyok.

Jó képességeim vannak, olyan helyen is tanulok, ami nagy perspektívájú, ha az ember nem fél kockáztatni és nem hajlamos pánikolni.

Viszont kezdem észrevenni, hogy nagyjából semmi nem vált ki belőlem érzelmi reakciót:

Nem sírtam a nagymamám temetésén

Nem örültem, amikor a barátaim meglepetés bulit szerveztek

Nem voltam még sosem szerelmes és igazából hidegen is hagy

Egyszerűen semmi sem érdekel, szeretek egyedül lenni és mostanában amikor egyedül vagyok, néha iszom is. Nem érdekelnek a barátaim, nem is tudom, honnan vannak, sosem próbáltam barátkozni. Semmi kedvem velük találkozni, körülöttem mindenki olyan együgyű egy buta.

Ez normális?

19 éves lány vagyok.

2014. jún. 10. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És látom nem szereted jó kategóriába kiírni a kérdéseidet :)
2014. jún. 10. 10:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz is elvittek a szüleim, mert amikor bejelentették 17 éves koromban, hogy elválnak, annyit mondtam, hogy jó.
2014. jún. 10. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Egy cipőben evezünk, de tényleg.

Engem sem hat meg sok minden ebben az életben, ugyanakkor a jót észreveszem. A többiekkel meg nem törődöm.

2014. jún. 10. 10:48
 4/13 anonim ***** válasza:

még 2-3 év.

nyugi....

:D :-)

2014. jún. 10. 10:53
 5/13 A kérdező kommentje:
2-3 év és mi? Öngyilkos leszek?
2014. jún. 10. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel semmi, akkor miért érdekel, hogy normális vagy-e vagy sem?
2014. jún. 10. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel semmi akkor miért érdekel hogy öngyilkos leszel e?
2014. jún. 10. 10:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Igazából csak unatkoztam, nem érdekes
2014. jún. 10. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
A pszichopatától azért elég messze vagy. Én is hasonló vagyok, leszámítva azt, hogy én voltam szerelmes, nem hagy hidegen, és nem szeretek egyedül lenni. Nálam inkább az van, hogy a negatív dolgok hagynak hidegen, képtelen vagyok megsértődni, aggódni, soha nem vagyok szomorú, meg ilyenek. örülni viszont tudok, jelentéktelenebb dolgoknak is.
2014. jún. 10. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
én csak egyszerűen képes vagyok bármit leszarni
2014. jún. 10. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!