Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek semmit- normális vagyok?
Kezdem azt hinni, hogy pszichopata vagyok.
Jó képességeim vannak, olyan helyen is tanulok, ami nagy perspektívájú, ha az ember nem fél kockáztatni és nem hajlamos pánikolni.
Viszont kezdem észrevenni, hogy nagyjából semmi nem vált ki belőlem érzelmi reakciót:
Nem sírtam a nagymamám temetésén
Nem örültem, amikor a barátaim meglepetés bulit szerveztek
Nem voltam még sosem szerelmes és igazából hidegen is hagy
Egyszerűen semmi sem érdekel, szeretek egyedül lenni és mostanában amikor egyedül vagyok, néha iszom is. Nem érdekelnek a barátaim, nem is tudom, honnan vannak, sosem próbáltam barátkozni. Semmi kedvem velük találkozni, körülöttem mindenki olyan együgyű egy buta.
Ez normális?
19 éves lány vagyok.
2-3 év és észhez térsz.
én is ilyen voltam.
aztán kicsit formálódtam, gondolkoztam, értem, és rájöttem, hogy mik is az igazán fontos dolgok.....
most 22 vagyok és tudom, hogy akkoriban egy kis önnőn héjazó nyomi voltam és szánalommal tekintek vissza az akkori önmagamra. :D
majd te is beérsz.
Szerintem nem feltétlenül van veled gond kérdező. Csupán el tudod a dolgokat egymástól vonatkoztatni. Ha a tanulmányaidra/munkádra tudsz maximálisan koncentrálni és a céljaidra törekedni,akkor ez egy jó dolog.
Ez mellett kialakítani egy jó baráti társaságot, jó szülői kapcsolatot nehéz tud lenni, de ha tervezel ilyesmit,akkor biztosan sikerül is.
Sok hozzád hasonló van biztos vagyok benne. Temetéseken én sem sírtam például és sokszor társaságban sem tudtam örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!