Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártatok már úgy, hogy valamel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy valamelyik párotoknak nem tetszett az illata?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy ápolatlan volt, ezért pedig büdös. Hanem, hogy tisztán sem tetszett az illata, valahogy taszító volt.

A kérdés onnan jutott eszembe, hogy van egy fiú barátom, aki felvetette a barátság extrákkal kapcsolatot. Tiszta volt, de valahogy nem tetszett a bőre illata, vagy nem tudom. Egyszerűen taszít.... Tudom fura, de van hogy egymás mellett ülünk és akkor sem tetszik, pedig mondom, nem izzadságszaga van.

2020. febr. 24. 12:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2020. febr. 24. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Akinek nem vonz az illata, az nem lett a párom. Ez ilyen egyszerű.
2020. febr. 24. 12:32
 3/14 A kérdező kommentje:
1: Ezt nem én írtam ki....
2020. febr. 24. 12:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Viszont volt hasznos válasz annál a linknél is, köszi!
2020. febr. 24. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam hogy nem te írtad ki, a válaszok miatt linkeltem.
2020. febr. 24. 12:37
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, Wc légfrissítőt használt dezodor helyett, mert az olcsóbb.
2020. febr. 24. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy, hogy kémia. Egész egyszerűen nem vonz téged az általa termelt ferromon.
2020. febr. 24. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Párommal soha, de sok olyan emberrel találkoztam már, akik tiszták voltak, ápoltak, de valahogy az "alapszaguk" olyan volt, amitől menekülni tudtam volna. El se tudtam volna képzelni, hogy mondjuk megöleljem őket. :D Pedig egyik sem volt büdös, csak volt valami a bőrük illatában, ami nekem nem tetszett.
2020. febr. 24. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kémia, szag alapján is lehet szimpátia. Az pedig közismert, hogy amikor szerelmes az ember valakibe akkor a testszaga kellemes számára vagy éppen nem érzi és amikor elmúlik a lila köd akkor kezdi el érezni az ember és esetlegesen kellemetlennek találni a másik alapillatát. Ha valaki már a kezdetektől kellemetlen illattal bír számodra azzal nem az igazi a vonzalom.
2020. febr. 24. 13:35
 10/14 A kérdező kommentje:
8: Nálam is ez volt.
2020. febr. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!