Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnézitek a párotoknak hogy néha rágyújt, ha egyébként nem dohányzik?
Figyelt kérdés
Tehát nem dohányzik, de alkalomadtán elszív egy cigit, pl haveri társaságban. Ezt úgy értem hogy mondjuk évente alig pár, 4-5 szál cigi, tehát szinte semmi.2020. febr. 19. 13:31
1/10 anonim válasza:
Nem, nálam dohányzár téren zero tolerancia van!
2/10 anonim válasza:
A férjem ilyen. Évente max 2 alaklom, akkor 1-1 szál, de nem túl erős. Ezzel semmi bajom, tudom tolerálni.
3/10 A kérdező kommentje:
#1, miért van nálad zéró tolerancia? Lehet neki jól esne az az 1-2 szál, és ezzel nem is igazán veszélyezteti az egészségét.
2020. febr. 19. 13:40
6/10 anonim válasza:
Nem értem, ha nem dohányzik, akkor hogy gyújt rá?
8/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, szerintem ennyi belefér, annak ellenére is, hogy én egyáltalán nem cigizem és nem is érzek rá késztetést.
9/10 anonim válasza:
Nekem volt párom csinálta ezt. Ha olyan buli volt aminél ittak is (évente párszor) akkor valamelyik bagóstól kért egy szálat. Soha nem zavart. Egy aktív dohányzóval nem jönnék össze de évente párszor simán belefér.
10/10 anonim válasza:
#3 nekem is jól esne néha qrvázni, egészségemet se veszélyezteti mert védekeznék.. mégis zéró toleranciát mutat felé a bnőm. Ezek után ő se dohányozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!