Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy keresztény nő és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy keresztény nő és egy perzsa férfi között működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem tartja a vallást, iszik néha alkoholt, rock zenét szereti, hülyeségnek tartja a hijabot, otthon állítanak karácsonyfát, fél család más kontinensen egy keresztény országban él.

Szerintetek?

2020. febr. 23. 18:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#8 Teljesen egyet értek Veled. Én is sok iráni fiatalt ismerek, mindannyian nagyon kedvesek, modern, európai felfogásúak. Azért tettem fel a kérdést,hogy esetleg valakinek volt-e már valamilyen párkapcsolati tapasztalata. Ki tudja nem-e egy kapcsolatban “hülyültek meg”, és rájöttek hogy milyen hithű muszlimok,illetve ugye Te is kitértél a gyerekvállalásra stb.
2020. febr. 23. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
te azt szeretnéd hogy itt gyk-n biztosítsunk arról, hogy helyesen cselekszel, ha össze fekszel egy muszlim, iráni férfival? nem tom jól értem-e? ha bibi lesz akkor nem mi leszünk a hibásak remélem. szerintem ha van otthon karifa, piálnak és iron maidenre csapatják, akkor nagy gáz nem lehet. próbáld meg szerintem, legfeljebb hazavágnak, de az is lehet hogy tök nagy happy lesz minden. mi bajod lehet? csak egyszer élünk!
2020. febr. 23. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Hat nezd ezt nem tudod (8as vagyok) amig ki nem probalod. Tobb az ember mint a szarmaza vagy a vallasa. Nekem ha valaki nem nagyon vallasos az mindig pozitív. Persze barki barmikor bekattanhat es en pl nem koltoznek olyan orszagba ahol bármikor korlatozhatnak a szabadsagomban. En pakisztáni muszlim ffival randiztam, most o azert volt rendes mert pakisztani vagy mert muszlim vagy mert az aki?
2020. febr. 23. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem működhet köztetek, ha egyikőtöknek se fontos téma a vallás :)
2020. febr. 23. 22:23
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Neked jó lesz 🤣🤣🤣 rusnyaság
2020. febr. 24. 16:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Ohh igeeen, nyilván csakis rusnya lehetek :(

Megyek is sírni a sarokba 😂

2020. febr. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!