Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy keresztény nő és egy perzsa férfi között működhet egy kapcsolat?
Nem tartja a vallást, iszik néha alkoholt, rock zenét szereti, hülyeségnek tartja a hijabot, otthon állítanak karácsonyfát, fél család más kontinensen egy keresztény országban él.
Szerintetek?
#2 Woooow nem tudtam,hogy a perzsa nem egy vallás 😱😂 Azért emeltem ki,mert más egy arab és egy perzsa muszlim.
#3 Jaa igen, annyira vagyok keresztény,mint ő muszlim.
Max több a keresztény meg viszonylag frissen radikalizálódott ország, uh nem mindenki a mostani rendszerben nőtt fel. Valójában csak hülyén tettél fel egy kérdést. Én akivel találkoztam iranival mind szeretnivaló volt de attól lehet pont a te pasid hülye. Mint ahogy találkoztam mindenféle nemzetiségű muszlimmal, és ők is normálisak voltak. Van aki tartotta a vallását olyan szinten hogy megkövetelte hogy a felesége hijabban járjon de pl ivott. Van aki nem ivott, nem dohányzott, nem tetováltatott volna de randizott nem muszlim nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!