Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy keresztény nő és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy keresztény nő és egy perzsa férfi között működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem tartja a vallást, iszik néha alkoholt, rock zenét szereti, hülyeségnek tartja a hijabot, otthon állítanak karácsonyfát, fél család más kontinensen egy keresztény országban él.

Szerintetek?

2020. febr. 23. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

THIS IS SPARTAAAA!!!!!

22/L

2020. febr. 23. 18:30
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Az megvan hogy a perzsa nem egy vallas? :D attol hogy muszlim tobbsegu orszag,vannak keresztények. Masreszt muszlim es muszlim kozt is van kulonbseg mint a keresztény es kereszteny kozt.
2020. febr. 23. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tényleg keresztény vagy és nem csak úgy, ahogy ő muszlim, akkor nem. Ha mindkettőtök csak névleg az, akkor meg tökmindegy, csak ki ne derüljön valamelyikőtökről tipikusan gyerekvállalásnál, hogy mégis hagyománykövető akar lenni.
2020. febr. 23. 18:35
 4/16 A kérdező kommentje:

#2 Woooow nem tudtam,hogy a perzsa nem egy vallás 😱😂 Azért emeltem ki,mert más egy arab és egy perzsa muszlim.

#3 Jaa igen, annyira vagyok keresztény,mint ő muszlim.

2020. febr. 23. 18:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
De milyen vallásról van szó pontosan??? Iszlám, muszlim, zsidaja??
2020. febr. 23. 18:40
 6/16 anonim ***** válasza:
perzsa azaz iráni származású?
2020. febr. 23. 19:03
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 igen!
2020. febr. 23. 19:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Max több a keresztény meg viszonylag frissen radikalizálódott ország, uh nem mindenki a mostani rendszerben nőtt fel. Valójában csak hülyén tettél fel egy kérdést. Én akivel találkoztam iranival mind szeretnivaló volt de attól lehet pont a te pasid hülye. Mint ahogy találkoztam mindenféle nemzetiségű muszlimmal, és ők is normálisak voltak. Van aki tartotta a vallását olyan szinten hogy megkövetelte hogy a felesége hijabban járjon de pl ivott. Van aki nem ivott, nem dohányzott, nem tetováltatott volna de randizott nem muszlim nővel.

2020. febr. 23. 19:13
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Itt a fő buktató a te butaságod kedves. Még egy normális kérdést sem tudtál feltenni... Hány éves vagy? 12...? 🤦
2020. febr. 23. 19:31
 10/16 A kérdező kommentje:
#9 Ha konfrontálódni szeretnél,akkor javasolom más kérdés felkeresését 😄
2020. febr. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!