Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a srácnak van barátnője. Hogy hozzam fel neki azt, hogy tudom?
,nekem mire jó'
Semmire! De ezt sztem meg is fogalmaztam,hogy nekem nem jó így az álláspont. Azért mentem bele,mert azt gondoltam,hogy talán megszeret,mert végül is,olyanok voltunk mint egy pár.
Én nem is néztem rá másra. Mondjuk nem is tudnék.
A leírásod alapján elég fiatal és borzasztó naiv vagy, első körben légyszi kapard össze a földről a maradék kis önbecsülésedet, mert ezt rossz volt olvasni. Hol is kezdjem...
Először is, hihetetlen, hogy még mindig mennyi lány/nő beszéli be magának, álmodozik arról, hogy álmai pasija majd pont őérte fog megváltozni. Tanuld meg, hogy az ilyen SOHA nem fog, ha csak szexre kellesz neki, akkor csak arra kellesz, kár volt erre 2 évet pazarolnod és reménykedned. A barát duma meg etetés a részéről, hogy továbbra is széttedd a lábadat.
Másodszor, lebukott, hogy barátnője van, és te még nem mondtad le a talit??? Könyörgöm, szedd már össze magad, és dobd a fenébe ezt a férget. Meg miért nem mered felhozni? Mert félsz, hogy megsértődik? Nem tök mindegy ezek után?
Az a bajom,hogy amég csak barátok voltunk(mert volt olyan időszak) addig minden szuper volt csak kellet beleszeressek. És nem arrol van szó,hogy értem megváltozik,hanem arról,hogy nem is tudtam hogy ilyen. Azzal tisztában voltam hogy csak barátság extrákkalt akart d emivel szerettem inkább elfogadtam ,csak legyen közel hozzám.Az hogy reméltem hogy belémszeret, az még akár reállis is lett volna, HA tényleg nem leres kapcsolatot,és nincs nője ,és valóban kedvel legalább.
Ez nekem is új hogy hazudott. Ezért se mondtam le a programot,ugyanis én még mindíg szeretem,mert az érzéseim nem fognak eltünni csettintésre. Engem az érdekel,hogy mi történt vele. Tökre nem így ismertem meg. Persze erre hazudhat bármit de érdekel hogy mitől lett ilyen.
Te tudod, de a pasi nem fog változni, max. véletlen felcs*nál, és évekig a barátnője előtt is rejtegetni fog téged is és a gyereket is, ami neked is lelkileg kikészítő lesz, a barátnőnek pláne mikor kiderül.
És a sz*xkapcsolat, és barátság extrákkal között van különbség, mert a sz*xkapcsolat érzelem mentes. Nem véletlen írtam, hogy ez nem lett tisztázva.
Ebbe őszintén te egy naiv áldozat vagy, mert nem tudtad, hogy neki van barátnője, te csak egy lelki sz*xu*lis szemetes vagy a szemébe, akinek úgy füttyent ahogy akar, sajna. De a barátnő is ugyanúgy áldozat.
Pedig most lehetőséged lenne kilépni ebből a sz*rból.
A pasi hazudni fog neked is és a barátnőjének is, mutatott magáról egy képet, ami nem ő valójában, és ezt most nem tudod emészteni sajna, csak kb. pár hét után kezdesz el majd realisan gondolkodni, amikor már az x-edik alkalommal néz majd szeretet k*rv*nak, akinek kiöntheti a lelkét, hiszen k*kának vagy nézve, amire rá lehet tenni bármit ami a lelkét nyomja, de ez nem igaz! Nem vagy k*ka, csak ki kéne lépned!
Nem fogod bírni!
Most kéne gyorsan kilépni, nekem ez a tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!