Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta? Szerelmes vagyok és megtudtam, van barátnője.
én is voltam így.elmesélem a történetem röviden:1éve volt,anyumék beirattak tanulószobára,nagyon utáltam.De legalább volt egy nagyon helyes évfolyamtársam aki nagyon bejött nekem.Viszont ő akkor egy 1évvel idősebb lánnyal járt.:'(Mikor megtudtam totál kiborultam és mindig azt vártam,hogy mikor tudok elmenni a tanulószobáról.Végre szakítottak,és azt gondoltam,hogy lesz valami.De nem lett.Azután tényleg nagyon szomorú voltam.Nyáron beszélgettünk msn-en,poénkodtunk minden tök jó volt,de nem mertem randira hívni.Mondta a bnőm,hogy megbeszéli vele,meg is beszéltek időpontot.De ez nem jött be,mert mennem kellett orvoshoz:(és urána sem volt már alkalom mert kezdődött a suli.Szeptemberben megkérdeztem,hogy mért akart velem találkozni,és azt mondta hogy kényszerítették.Ezzel a mondattal teljesen megutáltatta magát velem.Azóta ha meglátom legszivesebben odamennék hozzá és lekevernék neki egy pofont.:(De nem tudom megtenni,és az gáz is lenne.
Egy esetleges megoldás lehet Neked,ha beszélsz az osztálytársaddal,és megkéred,hogy ha beszélnek terelje úgy a témát,hogy a csajokról beszéljenek.És kérdezze meg,hogy mit gondol rólad!Így megtudod.
Egyébként szerelmi bánat ellen nem is tudom mi a legjobb megoldás.Én ilyenkor csokit eszek és a kedvenc zenéimet hallgatom.Nem foglalkozok senkivel és semmivel,csak vagyok.
Remélem még összejön!Sok sikert!
14/L
Köszi a választ!
Az jó ötlet, hogy megbeszlem az osztálytársammal, h mit gondol rólam, csak az a baj, h bnője van és nem hiszem, h fog vele szakítani :S De 1 próbát megér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!