Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam, hogy a srácnak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy a srácnak van barátnője. Hogy hozzam fel neki azt, hogy tudom?

Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe. Ez már kb 2 éve tart.Először rendes volt,de elkezdett változni.Elmondtam neki hogy nagyon szeretem, de azt mondta,hogy maradjunk barátok csak extrákkal. Először nemet mondtam,de aztán belementem ,mert már nem számított semmi csak az,hogy a közelében legyek,remélve,hogy talán megszeret,de nem így lett.Néha azt éreztette velem,hogy szüksége van rám,nagyon bír és fontos vagyok, de aztán azt vettem észre,hogy titkol..Egy hete írta,hogy lejön hozzám hétvégén,meglátogat. Igent mondtam,de tegnap láttam meg,hogy van barátnője. Megjelölte a lány egy képen amin csókoloznak. A srác gyorsan el is rejtette az adatlapjáról. Nem tudom mit csináljak.Ha lejön akkor mondjam neki,hogy tudom,hogy nője van és ezt miért kell akkor? Mert így megcsalja velem azt a lány. És ezt nem akarom. Vagy hagyjam ,hogy ő hozza fel én meg csak utaljak rá? Vagy nem tudom. Ti mit csinálnátok? Megakarom tudni mi jár a fejében.Miért csinálja ezt. Ebben keres magának pozitív megerősítést arra,hogy ő egy "király"? Vagy miért.
2020. febr. 23. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne szólj senkinek, fel se hozd, csak élvezd.
2020. febr. 23. 13:34
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Szexkapcsolatban nem kéne kérdőre vonni a másikat.
2020. febr. 23. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Rábäsztál már bocsi megesik, hogy az ember pórul jár legközelebb jobban figyeled a jeleket a csávónak meg áruld el a barátnőjének hogy tetves a barátja
2020. febr. 23. 13:42
 4/15 A kérdező kommentje:
De ha ez csak egy sex kapcsolat neki. Akkor meg minek hazudik? Mert egyszer kérdeztem ,hogy van e valakije. Azt mondta nincs. Mert azért mi barátok is vagyunk. Csak én többet érzek iránta. Ezt meg tudja. Van barátnője, elvileg szereti, akkor meg nem tudom miért jó ez neki.
2020. febr. 23. 13:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam már,hogy ráirok a nőre, de mi van,ha nem hisz majd nekem. Mert bizonyítani nem tudom.
2020. febr. 23. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj szívem, nem vagytok Ti barátok. Ő csak szexre tart téged és pontosan tudja, hogy te többet érzel iránta ezért manipulálni is tud. Ha annyira őszinte barátod lenne, nem szunyiskodna a másik csajjal, nem rejtegetne a fotót, hanem őszintén oda állna éled hogy “figyelj xy! Van egy csaj akivel alakulóban van , vagyok olyan görény hogy egyszerre öt is akarom meg téged is, de legalább szeretnek veled őszinte lenni, döntsd el akarsz e így, ha nem maximálisan megértem és tiszteletben tartom...”
2020. febr. 23. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"akkor meg nem tudom miért jó ez neki."

Inkább neked mire jó ez az egész?

Keress egy normális srácot ehelyett a megalázó helyzet helyett.

2020. febr. 23. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedbe lemondanám a programot, mert ezek után bármiben hazudhat neked, még nagyobb horderejű dolgokban. Sőt olyan dolgokat elhitethet veled, amiket te sem gondolnál, és mindezt úgy, hogy nem tudja, hogy te tudod. :D

Szóval vagy megvárod míg saját magát buktatja le, vagy kerek perec szólsz neki, hogy hazudott neked. És ha van benned tartas, akkor azt mondod neki, hogy na erről ennyit!

És ne vesztegesse az idődet, mert aki tényleg szeretne, annak az idejét is vesztegeti, aminek az úriember nem fog örülni, ami azt jelenti, ha már a közeledben lenne titkon mosolyogna, hogy fogja az orra előtt elhappolni azt a nőt, akivel csak játszott, akit csak kihasznált, akit csak használt.

Szóval én nem vesztegetném olyan emberre a drága időmet, aki csak tárgynak néz, amit bármikor elővehet.

2020. febr. 23. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Később biztos fogja a sárga irigység környékezni, mikor majd meglát téged és a jövőbeli párod, aki tényleg fog szeretni. :)
2020. febr. 23. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ott a BIG HIBA, hogy a csávó nem beszélte meg veled, hogy csak szexkapcsolat, te nem tudtál róla, hogy harmadik vagy és szerető, és te nem tudtál róla, hogy neki barátnője van, mert nyilván akkor nem tudott volna k*félgetni, ne hari a szóért, de neki csak megcsinálja kérdés voltál.

A barátnő meg gondolom úgy érzékelte, mint az az ember aki az internet miatt aggódik, hogy hol volt meg hol se mint a mesébe, ilyenkor dobbantani kell, mert csak kihasználják az embert, és ilyesmire senkinek nincs szüksége.

2020. febr. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!