Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a srácnak van barátnője. Hogy hozzam fel neki azt, hogy tudom?
"akkor meg nem tudom miért jó ez neki."
Inkább neked mire jó ez az egész?
Keress egy normális srácot ehelyett a megalázó helyzet helyett.
Én a helyedbe lemondanám a programot, mert ezek után bármiben hazudhat neked, még nagyobb horderejű dolgokban. Sőt olyan dolgokat elhitethet veled, amiket te sem gondolnál, és mindezt úgy, hogy nem tudja, hogy te tudod. :D
Szóval vagy megvárod míg saját magát buktatja le, vagy kerek perec szólsz neki, hogy hazudott neked. És ha van benned tartas, akkor azt mondod neki, hogy na erről ennyit!
És ne vesztegesse az idődet, mert aki tényleg szeretne, annak az idejét is vesztegeti, aminek az úriember nem fog örülni, ami azt jelenti, ha már a közeledben lenne titkon mosolyogna, hogy fogja az orra előtt elhappolni azt a nőt, akivel csak játszott, akit csak kihasznált, akit csak használt.
Szóval én nem vesztegetném olyan emberre a drága időmet, aki csak tárgynak néz, amit bármikor elővehet.
Ott a BIG HIBA, hogy a csávó nem beszélte meg veled, hogy csak szexkapcsolat, te nem tudtál róla, hogy harmadik vagy és szerető, és te nem tudtál róla, hogy neki barátnője van, mert nyilván akkor nem tudott volna k*félgetni, ne hari a szóért, de neki csak megcsinálja kérdés voltál.
A barátnő meg gondolom úgy érzékelte, mint az az ember aki az internet miatt aggódik, hogy hol volt meg hol se mint a mesébe, ilyenkor dobbantani kell, mert csak kihasználják az embert, és ilyesmire senkinek nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!