Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha a barátom nem engedi hogy bikinis képeket rakjak fel magamról ami egy nyaraláson készült?

Figyelt kérdés
Sőt még azt is mondta, hogy olyan szoknyát se hordhatok amiből mindenem kint van.
2020. febr. 18. 16:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azoknak a noknek vannak onertekelesi zavarai, akiknek ilyen uton kell visszajelzest kapniuk, mert massal nem tud kitunni. En meg olyan noktol menekulok, akik nem tudjak, hogyan illik feloltozni, es az onbizalmat azzal probalja novelni, hogy kipakolja mindenet. Szerencsere egy baratnomnel se volt ilyen problema, mindig tudtak hol a hatar, szoval ez szanalmas. 🤷
2020. febr. 19. 09:09
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

#18-as vagyok és férfi, ez senkit ne tévesszen meg!

Mindig minden bnőmnek megengedtem, h úgy mutogassa magát, ahogy neki jól esik.

Sosem hagytak el és vették el tőlem a bnőimet, nem vagyok féltékeny és kisebbségi komplexusos.

2020. febr. 19. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!