Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha a barátom nem engedi hogy bikinis képeket rakjak fel magamról ami egy nyaraláson készült?
Már alapbol se sz.rom tele a fbukot a család nyaralási képeivel.Végre együtt,csak a család,pihenés,és kvára nem vagyok kíváncsi,hogy hány like jön,meg kinek mi tetszik..
Muszáj mindent kirakni?
Persze nyilván a szabadságjogaid korlátozása felháborít,de azért gondolkozzunk már!Nem elég neked,hogy a közvetlen ismerőseidnek megmutatod,ha összejöttök?
B+ ezért nincs már lassan magánélet,gyugra az embernek sehol,még otthon se..mert ki kell posztolni azt is kezdettől fogva,ha csecsemő f.ngott,bekakilt,egésszen a nagyiig,aki az udvart sepri.
Bikinis,fehérneműs képet én sem értem.
A strandon úgyis bikiniben van,akkor r1banc minden nő?
Mert ugye abba van mindenki.
Látom nagyon sok erkölcscsősz van itt, akiknek halvány fogalmuk sincs, hogy működnek a nők. A legtöbb nőnek igenis fontos, hogy megmutassák magukat a világnak, hogy állandó visszajelzéseket kapjanak arról, szépek e, csinosak e?
Azok a férfiak, akik ez alapján krv-nak itélik meg a nőket, azoknak vmiféle kisebbségi komplexusuk van, hiszen vszínű, ők is hasonlóan bánnának bnőjükkel.
Egy férfi féltékenysége mögött komplexusok vannak. Mitől fél a férfi?
- H a bnője elhagyja egy másik férfiért? Az azt jelenti, h nem bízik bnőjébe és krv-nak tartja.
- H egy másik férfi el tudja csábítani? Az azt jelenti, h a férfi magát bénának tartja, hiszen eze szerint a legtöbb férfi jobb nála.
A kérdező esetében a párjával van a gond, nem bízik sem benne, sem magában, önértékelési gondjai vannak.
Van 2 ilyen pár is a környezetemben, tehát tapasztalatból is tudok beszélni.
#19Hát persze!Ha férfi megnézi azt a nőt,aki visszajelzéseket akar a világból,hogy szép e,akkor egy perverz disznó,és más kell neki,nem én!
Ha a férfi nehezményezi,mint például itt is,ahogy a kérdező írja: .."és azt sem engedi,hogy olyan szoknyát vegyek fel,amiből mindenem kilátszik."akkor önértékelési zavarai vannak..
Nyilván semmi se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!