Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely arra, hogy egy olyan ember megvaltozzon, aki minden penzet elszorja, iszik, jatekgepezik (folyt lent. )?
30 fölött 0
30 alatt még az ember reménykedik, hogy majd felnő... Utána el kell engedni
0
nekem egy hasonló azt állítja, gyerek miatt más lenne, de nem hiszem, az anyja se lett más miatta
pont ezt mondja...hogy csalad kene neki,es akkor megvaltozna...de en nem hiszek ebben.
29 amugy
Te vagy a barátnője????
Család kellene neki, majd akkor megváltozik?
Ha tényleg a barátnője vagy, azonnal húzz az életéből. Eszedbe ne jusson a változásra várva családot alapítani vele.
20 évvel ezelőtt megismertem egy félelmetesen jóképű, játékfüggő kezdő alkoholistát, aki azt mondta nekem, hogy mostantól ő egy új ember, mert megtalálta az igazit. Minden jel arra mutatott, hogy ez így is van. Lakást vettünk, újítgattuk, menr a fészekrakás, boldogság. Közben néha-néha ivott, de nem volt vészes. Drog szerencsére nem volt soha.
20 év alatt eljutottunk odáig, hogy alkoholista, játékfüggő, kártyázik, dohányzik stb. Az egyetlen, ami megmaradt, az a csúcs külseje. Még szebb, munt fiatalon-a dög :)
A függő, az függő marad. Kivéve, ha maga be nem látja, hogy baj van és maga miatt nem változtat. Más miatt nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!