Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esely arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esely arra, hogy egy olyan ember megvaltozzon, aki minden penzet elszorja, iszik, jatekgepezik (folyt lent. )?

Figyelt kérdés
3 ev utan ott hagyta az egyetemet,evek utan kulfoldon dolgozik de semmit penzt nem tett felre,az anyjaeknal lakik,nincs jogsija,nincs semmije...es 30as ferfi..?!
2020. febr. 15. 12:55
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
voltak drogproblemai is,es 5 ev alatt kb 5-6 munkahelye volt.. nincs egy stabil kapcsolata a kornyezeteben...stb
2020. febr. 15. 12:57
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

30 fölött 0

30 alatt még az ember reménykedik, hogy majd felnő... Utána el kell engedni

2020. febr. 15. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

0

nekem egy hasonló azt állítja, gyerek miatt más lenne, de nem hiszem, az anyja se lett más miatta

2020. febr. 15. 12:58
 4/15 A kérdező kommentje:

pont ezt mondja...hogy csalad kene neki,es akkor megvaltozna...de en nem hiszek ebben.

29 amugy

2020. febr. 15. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok. volt egyszer egy barátnője, aki komoly volt, talpraesett, mintha egy anya lenne....de őt nem érdekelte igazán, vége lett, ő meg visszaesett, pedig akkor talán mintha picit szorgalmasabb lett volna. Inni meg talán azért nem mert úgy, mert még elején voltak. Nem értem, hogy jön neki ez a családtól megváltozik gondolat...
2020. febr. 15. 13:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Balázska visszatèrt.
2020. febr. 15. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a barátnője????

Család kellene neki, majd akkor megváltozik?

Ha tényleg a barátnője vagy, azonnal húzz az életéből. Eszedbe ne jusson a változásra várva családot alapítani vele.

20 évvel ezelőtt megismertem egy félelmetesen jóképű, játékfüggő kezdő alkoholistát, aki azt mondta nekem, hogy mostantól ő egy új ember, mert megtalálta az igazit. Minden jel arra mutatott, hogy ez így is van. Lakást vettünk, újítgattuk, menr a fészekrakás, boldogság. Közben néha-néha ivott, de nem volt vészes. Drog szerencsére nem volt soha.

20 év alatt eljutottunk odáig, hogy alkoholista, játékfüggő, kártyázik, dohányzik stb. Az egyetlen, ami megmaradt, az a csúcs külseje. Még szebb, munt fiatalon-a dög :)

A függő, az függő marad. Kivéve, ha maga be nem látja, hogy baj van és maga miatt nem változtat. Más miatt nem fog változni.

2020. febr. 15. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, h változna valaha is.
2020. febr. 15. 13:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az esély arra, hogy megváltozzon 0.
2020. febr. 15. 14:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meg a baratnoje....de szerintem nem is leszek,mert borzasztoan kiszamithatatlan...
2020. febr. 15. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!