Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerestétek a szerelmet mikor párotok lett vagy csak rátok talált?
Mindig véletlen jött.
Ezt nem lehet keresni.
Detto, mint az egyes.
Azt hittem csak a szeretőm lesz, de villámgyorsan kiderült, hogy ez jóval több lesz. Évek óta tart, együtt élünk természetesen, és azóta is mint két tini szerelmes 😀😀
39F
Eloszor is kozos ismeros emailben mutatott be minket egymasnak, amire mindketten irtuk h kösz nem.
Majd megis elkezdtunk levelezni. 2 het utan megirtam neki h olyan jol eldumalgatunk igy arc meg test nelkul szimplan szellemileg, ne rontsuk ezt el. Erre felszivta magat, buszra ult, majd repulore es kolcsonkert egy autot es megjelent:) Hajnali 2ig beszelgettunk, majd megkertem h menjen haza (240km) mert reggel kelnem kell 6kor es o ezek utan masnap is keresett:) senki nem mondhatja h kerestem part. 5eve vagyunk egyutt, mara mar hazaskent:) Szerintem akinek jonnie kell, akkor jon, akar keresed, akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!