Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem tör ki a frász, ha szerelmet kezdek érezni valaki iránt?
Figyelt kérdés
Egyre jobb a lány társasága, azt vettem észre, hogy lelkileg is megnyíltam neki. Vicces, kedves, szexi, jó az ágyban. Rámtört a felismerés, hogy én kezdek belezúgni! Viszont azóta nem beszéltünk..teljesen elzárkózok tőle. Mi bajom van? Veletek volt ilyen? Ja igen voltak elég durva csalódàsaim.2020. jan. 23. 23:28
1/9 anonim válasza:
Nyílván félsz az újabb csalódástól. Ezen kelllene dolgozni fejben.
2/9 Szergej55 válasza:
Szerintem rossz a sorrend (szex vs szerelem/ szeretet).
3/9 anonim válasza:
Velem még nem volt.
Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet! Afféle klausztrofóbiás félelmet lát a dolog mélyén a szerzőpáros.
4/9 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Én félek a felelősségtől, és a kitárulkozástól.
5/9 anonim válasza:
Engem is, folyton rettegek, hogy megzabálja majd előlem a pacalt a hűtőből, meg hogy kinaiban veszi az alsógatyáit :/
6/9 anonim válasza:
Én is ettől a kínai alsógatyától félek már 5 éves korom óta.
8/9 anonim válasza:
Én kínaiban vettem vagy 4 bugyit. Lehet, hogy ezért dobott a férfi, aki mindenáron le akart velem feküdni??? Annyira megijedt, hogy inkább nem feküdt le velem. Ja, odáig el se jutottam, hogy megmutassam neki a kínai bugyijaim közül legalább egyet. De nála nem tudtam rájönni, hogy önvédelemből lépett le vagy csak zavarta, hogy őrületesen beleszerettem és nem akart koloncot a nyakába venni. Mondta persze, hogy önvédelem blablabla, de ez nyilván jobban hangzik, mint azt mondani, hogy figyelj, nekem nem kell egy szerelmes rinyagép, akit aztán alig bírok majd levakarni magamról.
9/9 anonim válasza:
Én egyszer vettem a kínaiban 3 db oldal és felső varrás nélküli bugyit, annyira jó volt, kényelmes és tetszetős, azóta is olyat keresek de nincs már sehol. Ki lehet fogni jókat ott is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!