Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem tör ki a frász, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem tör ki a frász, ha szerelmet kezdek érezni valaki iránt?

Figyelt kérdés
Egyre jobb a lány társasága, azt vettem észre, hogy lelkileg is megnyíltam neki. Vicces, kedves, szexi, jó az ágyban. Rámtört a felismerés, hogy én kezdek belezúgni! Viszont azóta nem beszéltünk..teljesen elzárkózok tőle. Mi bajom van? Veletek volt ilyen? Ja igen voltak elég durva csalódàsaim.
2020. jan. 23. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván félsz az újabb csalódástól. Ezen kelllene dolgozni fejben.
2020. jan. 24. 00:08
 2/9 Szergej55 ***** válasza:
93%
Szerintem rossz a sorrend (szex vs szerelem/ szeretet).
2020. jan. 24. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem még nem volt.

Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet! Afféle klausztrofóbiás félelmet lát a dolog mélyén a szerzőpáros.

2020. jan. 24. 05:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már ilyen. Én félek a felelősségtől, és a kitárulkozástól.
2020. jan. 24. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is, folyton rettegek, hogy megzabálja majd előlem a pacalt a hűtőből, meg hogy kinaiban veszi az alsógatyáit :/
2020. jan. 24. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Én is ettől a kínai alsógatyától félek már 5 éves korom óta.
2020. jan. 24. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2020. jan. 24. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Én kínaiban vettem vagy 4 bugyit. Lehet, hogy ezért dobott a férfi, aki mindenáron le akart velem feküdni??? Annyira megijedt, hogy inkább nem feküdt le velem. Ja, odáig el se jutottam, hogy megmutassam neki a kínai bugyijaim közül legalább egyet. De nála nem tudtam rájönni, hogy önvédelemből lépett le vagy csak zavarta, hogy őrületesen beleszerettem és nem akart koloncot a nyakába venni. Mondta persze, hogy önvédelem blablabla, de ez nyilván jobban hangzik, mint azt mondani, hogy figyelj, nekem nem kell egy szerelmes rinyagép, akit aztán alig bírok majd levakarni magamról.
2020. jan. 24. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
29%
Én egyszer vettem a kínaiban 3 db oldal és felső varrás nélküli bugyit, annyira jó volt, kényelmes és tetszetős, azóta is olyat keresek de nincs már sehol. Ki lehet fogni jókat ott is. :)
2020. jan. 24. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!