Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ti "férfiszakmával" foglalkoznátok hogyan közölnétek ezt az ismerkedési fázisban lévő férfival?
Én azzal foglalkozom. Az utóbbi pár évben megismertem sok férfit, volt egy kapcsolatom is, és eddig mindegyik kivétel nélkül amikor megtudta mit dolgozok kiakadt és eltűnt, akivel kapcsolatot sikerült kialakítanom pedig végig azzal zargatott, hogy hagyjam ott és csináljak "női munkát", mint például fodrászkodás, műkörmözés, stb. mert ez "gáz". De én ezt szeretem, nem akarom még egyelőre ott hagyni.
Most ismerkedek egy férfival, eddig még nem kérdezte meg mivel foglalkozom, de fogalmam sincs hogyan mondjam meg neki úgy, hogy ő ne akadjon ki és tűnjön el emiatt.
Ti hogyan mondanátok ezt el? Kb olyan drámát csapott eddig minden pasi, mintha azt közöltem volna, hogy prosti vagyok, pedig tisztességes munkát végzem.
A kérdés abszolút nem kamu, és nem trollkodás, komoly válaszokat várok, mert sajnos tényleg ebben a helyzetben vagyok.
Szerintem nagyon jó szakmád van! Én is burkoló szerettem volna lenni, de a családom lebeszélt. A szokásos 'Hogy fogod felcipelni az 50 kilos anyagot a 4. emeletre?'. Azóta is sajnálom, hogy nem annak mentem.
Akinek a szakmáddal van problémája az egy komplexusos f***, jobb is ha elmennek. Lehet ez a pénz miatt,mert tudják mennyit keres egy burkoló. Aztán lehet azért, mert féltékenyek lennének,hogy szinte csak férfi szakmabeliekkel vagy körülvéve. Az is lehet,hogy bénák és égne a pofájuk, hogy te férfias dolgokhoz értesz, ők meg nem. Ezek a tipikus komplexusos pasik, akik szerint a nő vsak akkor nő, ha fodrász vagy műkörmös.
Keress egy olyat,aki nem ilyen béna. :)
Egyébként tényleg,az anyagot hogy cipeled fel? Nem megerőltető a sok térdelés?
Én meg buszsofőr vagyok, sok pasinak ez sem tetszett. A páromnak nincs vele baja.
Aki ez miatt lép le az menjen csak...
N27
Nem értem, mit kell felfújni. A magadfajták miatt nem képesek minket normális, egyenértékű munkaerőként kezelni. Csak csodabogárnak meg olyannak, akinek úgysincs hozzá érzéke...
Most komolyan, intoleráns farok embereknek tetszelegjek? Megkérdezi, hogy miért nem fodrász vagyok meg körmös, megmondom, hogy azért, mert annál több agyam van és kevesebbet szeretek dumálni munka közben. Ha odáig fajul a helyzet, megkérdezem, hogy ő meg miért nem megy el az anyjába. Bedobom az infót, mintha bármi mást dolgoznék, a reakciója meg egy tök jó szűrő.
En is leburnoltam 80 nm-t,mert a kis burkolofiu nem tudta szakszeruen megcsinalni .Elborult az agyam es szepen kirugtam az eloszoba utan.. En meg raktam mar falra mozsikot meg a yout.tubot is hajlando voltam megnezni,igy szepen leburkoltam 60x60 vm-es greslappal egy teljes lakast. Szep lett . A burkolocskae meg sz.r. Ennyit a ferfimunkarol :D
Ma mar eu szabvany van. Igy max 25 kg-os kiszsakok vannak. A kutyam 31 kg. Igy a kis 25 kg-os zsakokat jatszva felemelem es viszem.
54 kg-os no vagyok,senki se gondolna rolam :D
Siman mondd meg,h burkolo vagy. Nem tetszik neki,h kepes vagy sok penzt keresni,akkor huzzon mashova. :D Az epitoioarban nagy penz van.
Köszönöm a válaszokat!
12-es, maximum 25 kg-s egy zsák, az már más kèrdès, hogy semmiből nem egy kell, de vannak embereim akik cipekednek helyettem.
Egyébként többfèle tèrdvèdőt is hasznàlok, de amikor tanultam a szakmàt a mester arra tanított minket, hogy ha lehet guggoljunk, ne pedig tèrdeljünk, szóval tèrdelni már akkor szoktam, ha nem bírok màr guggolni, ezen kívül fel szoktam állni és átmozgatni a lábaimat néha. Ennyi belefèr, ha már én nem dohànyzom, ès nem sörözöm vagy hasonlók munka közben, mint más "szakik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!