Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem, ti foglalkoznátok vele?
Tegnap szóváltásba keveredtem egy fiúval egy buliban, és egész este beszólogatott, meg nézte hol köthet belém. Persze én se hagytam magam, visszaszóltam neki, amit most már belátok, hogy lehet nem kellett volna, és jobb lett volna ha hagyom... Ma reggel valahogy ez a srác megtalált egy közösségi oldalon, és rám írt. Azt írta, "Szia! Lenyugodtál már a tegnapi miatt? Mindig ilyen könnyű provokálni? :)"
Még nem írtam neki, mert nem tudom most megint csak gúnyolódni akar, és én nem akarok lesüllyedni az ő szintjére. De bunkó se akarok lenni, hogy nem írok vissza, mert szerintem az bunkóság. Olyan mintha megszólítana valaki és te felszegett fejjel elmész mellette. Nem az én stílusom. Ti mit tennétek?
L/23
Tetszel neki? A hajadat mégsem húzogathatja, mint az oviban :)
Ha neked is tetszik, akkor hajrá!
Nem
Torolnem tiltanam mert gyerekes
#4Mi kollégákkal mentünk iszogatni, de én nem iszok alkoholt, de azért mentem velük a társaság miatt és mert nem akartam kilógni a sorból. Én egy sima baracklét kértem, amit már a kollégák megszoktak, de ez a srác is észrevette és valami cinikusat beszólt, már nem emlékszem. Én nem reagáltam rá, nem szoktam törődni az ilyen beszólásokkal, de ő csak folytatta, hogy a nő verve jó, és hogy ő pedig szereti leitatni a lányokat, mert úgy sokkal könnyebb bánni velük. Na ott már nem bírtam szó nélkül, és ezen kezdtünk vitatkozni. Mondtam neki, biztos kicsi a farka, máskülönben nem kéne leitatni a lányokat, hogy lefeküdjenek vele. Ő meg mondta, hogy megmutatná mekkora, de ilyen fapinákra nem pazarolja. Erre én mondtam neki, hogy előbb kapnám be egy leprás farkát, mint az övét. Ez lehet kicsit túlzás volt, de már nagyon ideges voltam miatta. Aztán mindketten visszamentünk a saját társaságunkhoz. De az este folyamán még párszor összetalálkoztunk, vagy direkt utánam jött a pulthoz és akkor is beszólogatott, hogy ha ilyen karótnyelt vagyok soha nem lesz barátom, meghogy igyak egy kis alkoholt attól ellazulok. Vagy volt, hogy a pultos hozott egy unicumot, hogy az a srác küldi. Pedig tudta hogy nem iszok... Odaadtam a kollégámnak.
#5 Nem mondom, hogy nem tetszett, de a stílusa taszító. Biztos vannak lányok, akiknek ez bejön, mondták már, hogy túl komoly vagyok, de én ilyen vagyok, ez van.
Ez a srác nem százas. Én ilyen alakkal sosem álltam volna le. Itatja a nőket, meg verve jó..
Keressen egy gyökeret, az való mellé.
Így a történtek ismeretében valóban átment egy határon, ezzel a stílussal szóba sem állnék vele, nem csoda, amit mondtál..
Ha szeretnél rá reagálni, legfeljebb annyit, hogy eddig is nyugodt voltál, a bunkóságot nem díjazod.
Ha ezek után szóba állsz vele, igazuk lesz az ide írogató aggszüzeknek, hogy a nők a bunkó pasikat szeretik. :D
Én is szoktam szívni néha a csajok vérét, kifejezetten szeretem az oda-vissza szurkálódást, amíg poén szinten van, de ez szerintem is bőven túlment a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!