Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem, ti foglalkoznátok vele?
Tegnap szóváltásba keveredtem egy fiúval egy buliban, és egész este beszólogatott, meg nézte hol köthet belém. Persze én se hagytam magam, visszaszóltam neki, amit most már belátok, hogy lehet nem kellett volna, és jobb lett volna ha hagyom... Ma reggel valahogy ez a srác megtalált egy közösségi oldalon, és rám írt. Azt írta, "Szia! Lenyugodtál már a tegnapi miatt? Mindig ilyen könnyű provokálni? :)"
Még nem írtam neki, mert nem tudom most megint csak gúnyolódni akar, és én nem akarok lesüllyedni az ő szintjére. De bunkó se akarok lenni, hogy nem írok vissza, mert szerintem az bunkóság. Olyan mintha megszólítana valaki és te felszegett fejjel elmész mellette. Nem az én stílusom. Ti mit tennétek?
L/23
Írd neki vissza, hogy eddig voltál nyugodt,
Ne tudja meg milyen ha ideges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!