Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem, ti foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem, ti foglalkoznátok vele?

Figyelt kérdés

Tegnap szóváltásba keveredtem egy fiúval egy buliban, és egész este beszólogatott, meg nézte hol köthet belém. Persze én se hagytam magam, visszaszóltam neki, amit most már belátok, hogy lehet nem kellett volna, és jobb lett volna ha hagyom... Ma reggel valahogy ez a srác megtalált egy közösségi oldalon, és rám írt. Azt írta, "Szia! Lenyugodtál már a tegnapi miatt? Mindig ilyen könnyű provokálni? :)"

Még nem írtam neki, mert nem tudom most megint csak gúnyolódni akar, és én nem akarok lesüllyedni az ő szintjére. De bunkó se akarok lenni, hogy nem írok vissza, mert szerintem az bunkóság. Olyan mintha megszólítana valaki és te felszegett fejjel elmész mellette. Nem az én stílusom. Ti mit tennétek?

L/23

2019. dec. 15. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
A kérdést olvasva azt hittem, csak te túlzod el. De a kommentedben leírt dolgok egyáltalán nem normálisan. Ez a pasi egy igazi kőbunkó...
2019. dec. 15. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Írd neki vissza, hogy eddig voltál nyugodt,

Ne tudja meg milyen ha ideges vagy.

2019. dec. 15. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt nem tiltod, csak egy megjátszós kis ribi vagy, ezt nőként írom. Vagy valld be, hogy viszket rá.
2019. dec. 15. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Tetszel neki, de nagyon gyerekes és bunkó. A helyedben nem foglalkoznék vele, gondolj bele mi várna rád mellette....
2019. dec. 15. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat eleg primitiv, primitiv pasi kell neked? Szeritned igy kell bokolni?
2019. dec. 15. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem írd neki hogy ha nem lett volna ekkora tírpák meg is ismerhettétek volna egymást de így elbaltázta . Így válaszolsz nem vagy bunkó de a véleményed is közlöd . Aztán kiderül .
2019. dec. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!