Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat?
Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, akit a volt munkahelyemen ismertem meg. Rengeteget beszélgettünk, össze is melegedtünk (csók, stb.). Telefonon is órákat beszéltünk. Szeretek olvasni és kaptam tőle először kb. 30 db könyvet. Utána nem sokkal azt mondta, hogy mivel nagy a táv közöttünk, így nem lenne értelme összejönnünk. (más városból rendelték őket oda, ahol együtt dolgoztunk). Egy ideig nem beszéltünk, utána újra elkezdtünk beszélni. Megint feljött a kapcsolat téma, úgy tűnt, hogy mégis benne lenne, de mégsem. Szóval mondtam neki, hogy akkor hagyjuk egymást békén, ne beszéljünk egy darabig, mert ez nekem fáj. Erre most ismét küldött nekem közel 60(!!!) db könyvet. Azt mondta rá, hogy nálam van a legjobb helyen és fog is még küldeni, mert megérdemlem. Szóval az érdekelne, hogy ha nem akar tőlem semmit (állítólag), akkor miért ad ki ennyi pénzt azért, hogy én boldog legyek? Nem értem őt.2019. nov. 13. 18:05
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezeket a könyveket otthonról selejtezte le.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem. Voltam már nála párszor és nincsenek könyvei. Ennyi legalábbis biztosan nincs.
2019. nov. 13. 18:18
3/7 anonim válasza:
Potyaszexet, mi mást? Mondtad neki, hogy neked ez rossz, hogy beszéltek, nem érdekli láthatóan, hogy te mit érzel, csak legyél ott, ha kellesz.
4/7 anonim válasza:
Ismerősöktől vagy máshonnan is hozhatta. Nem biztos, hogy sok pénzébe került ez neki. És olyan könyvek, amik téged érdekelnek, vagy mindenfélék.
Ha nem akarsz semmit tőle ebben a felállásban, akkor a könyvet se fogadd el, mert visszahúz. Ha már döntött, akkor lépjen, és ne könyvekkel elhalmozva kötelezzen le téged, vagy úgy is mondhatnám, hogy foglaljon, tartson vissza, stb., hanem mérlegeljen, és döntsön, és közölje veled.
Ha nem akar, nem tud veled lenni, akkor meg hagyjon békén tartsa tiszteletben a kérésedet, és ne keressen se szavakkal se ajándékokkal. Egy TETTRE vágysz, azt adja meg!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, ő sem akarta, mert azt mondta, hogy nem akar kihasználni. Szóval ez bukta. 😉
2019. nov. 13. 19:02
7/7 anonim válasza:
Nagyon naiv vagy. Azzal a címszóval nem akar komolyat, hogy nagy a távolság. Persze, mert neki a laza kellene. Nem kell mást tennie, mint megfogni a gyengéddel. Meg szépeket írni. Tudod, erre bárki képes, a legnagyobb p... nahajcsár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!