Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves férfi mit akarhat egy 16 évvel fiatalabb lánytól?
Tényleg nem sejted? :D "Ön kérem, nagyon naiv"
Amúgy vannak különleges esetek, amikor a fiatal lány társainál jóval okosabb és tényleg a műveltsége fogja meg, de ez a ritkább. De létezik ilyen! Alapból nem hiszek el semmit, de ezt tapasztaltam, szóval "ez tény, szóval el kell hinnem"
Hát az tény és való, hogy (szerintem) a korombeli fiúk nagy része, akiket látok a környezetemben, nem igazán alkalmasak komoly kapcsolatra, inkább a buli van a középpontban náluk. Viszont a 16 év különbséget én is soknak tartom. És Edricus, de sejtem, írtam is a kérdés alatt leírásban. :D
#3 Egyébként nincs már történelem órám, mivel 1 éve leérettségiztem. Lényegtelen a kérdés szempontjából, csak kiegészítettem.
Szerintem sakkozni akar vele. Vagy az élet értelméről beszélgetni. Vagy szeretni egymás lelkét a vallás jegyében.
Hülye kérdés kérdező, hát persze, hogy b--ni akar!
Filozófiai kérdéseket megvitatni, bárányfelhőket számolni, mozizini,stb.
Basszus, mégis mire gondolsz? :DDDD
De meglehet, hogy korrepetálná fizikából, a téma pedig az lenne, hogy a mozgási energia miként alakítható helyzetivé és fordítva.
33/f
Khm... egy fiatal lány még jobban hasonlít egy istennőre, mint egy idősebb.
Ezen kívül jobban alakítható, sok férfinak ez is számít.
Olyan is van, ahol a férfinak kicsi az... önbizalma (is), és úgy gondolja, hogy csak ilyen fiatal lánnyal bír el.
A szex mindenképpen döntő helyen áll, olyan 99% környékén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!