Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem nem vagyok elég fontos hagyjam a francba vagy adjak még türelmi időt?
Kényelmesebb otthon vs. vele akarok lenni heti egy alkalomnál többet, tehát kéthetente nem egy, hanem kettő alkalommal adom fel a kényelmemet és kelek reggel korábban.
Nincs miről beszélni szerintem.
Ajjaj.
Exem és én köztem 4 órahossza busz út volt, kétszer kellett átszállnom, hogy eljussak hozzá. Csak én mentem mindig, mikor összejöttünk kijelentette, hogy egy ilyen "szar, putris" kis városba SOHA nem fog jönni.(Hozzáteszem ez a város tiszta, kis nyugalmas, sokan jönnek ide nyaralni, romák alig vannak, és én szeretem ezt a helyet, ő meg egy koszos, nagyvárosban lakik ami tele van olyan arcokkal akiktől én féltem mindig). Teljesen el volt szállva, hogy ő nagyvárosi én meg csak egy "kisvárosi szar" vagyok, szóval nekem kellett menni mindig. Nyilván minden héten KÖTELEZŐ volt mennem, ha nem mentem kicsapta a hisztit, hogy mit képzelek. Én még akkor iskolába jártam, tehát bevételem sem volt, és elvárta, hogy én diáklányként elfurikázzam minden pénzemet, míg ő lehetett volna egy kereső fiatalember, mert ő már nem tanult, csak dolgozni lusta volt elmenni, amikor pedig pénze volt akkor sem hozzám jött, hanem elszórta marhaságokra.
Nekem azóta nem kell a távkapcsolatokból, köszönöm szépen. Nem fogok nőként egy pasira keresni és miatta elfurikázni havonta egy halom pénzt, csak mert ő el van magától szállva és ő nem jön le egy "szaros kisvárosba", ahol állítólagosan a "szerelme" lakik.
Az írásodból kivéve nálatok is hasonló helyzet lehet.
Senki nem mondta, hogy hajnal 5-re meg 6-ra jár dolgozni.
Amúgy meg, ha nem fér bele a kapcsolat az életébe, ne tartson nőt. Szerintem.
Ahogy Hofi mondta: Pubikám, ha izgalomra vágysz, ott van mindjárt a jobb kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!