Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha úgy érzem nem vagyok elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzem nem vagyok elég fontos hagyjam a francba vagy adjak még türelmi időt?

Figyelt kérdés
Csak hétvégente hajlandó eljönni hozzám. 1-1,5 órás az út. Nem nagy táv. Az exem is jött hétköznap min. 1-szer. Momdtam neki, hogy nekem ez kevés. Ennyire lusta lenne? Felajánlottam h az útiköltségekbe is beszállnék. Hétköznap soha, talán egyszer fordult elő de az is csak azért mert én voltam nála azelőtt. Most hétvégén nem volt szex sem. Valami nem stimmel, szeretném tudni mi, de úgyse mondaná meg. Ismerem. Kíváncsi vagyok este mit mond majd, már a szakítás felé hajlottunk mindketten és furcsállom, hogy nem is akar "küzdeni" sem értem. Hanem mindenre csak annyit ír hogy ok. Ez rossz jel?

2020. febr. 12. 10:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kényelmesebb otthon vs. vele akarok lenni heti egy alkalomnál többet, tehát kéthetente nem egy, hanem kettő alkalommal adom fel a kényelmemet és kelek reggel korábban.

Nincs miről beszélni szerintem.

2020. febr. 12. 14:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Te dolgod...
2020. febr. 12. 16:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj.

Exem és én köztem 4 órahossza busz út volt, kétszer kellett átszállnom, hogy eljussak hozzá. Csak én mentem mindig, mikor összejöttünk kijelentette, hogy egy ilyen "szar, putris" kis városba SOHA nem fog jönni.(Hozzáteszem ez a város tiszta, kis nyugalmas, sokan jönnek ide nyaralni, romák alig vannak, és én szeretem ezt a helyet, ő meg egy koszos, nagyvárosban lakik ami tele van olyan arcokkal akiktől én féltem mindig). Teljesen el volt szállva, hogy ő nagyvárosi én meg csak egy "kisvárosi szar" vagyok, szóval nekem kellett menni mindig. Nyilván minden héten KÖTELEZŐ volt mennem, ha nem mentem kicsapta a hisztit, hogy mit képzelek. Én még akkor iskolába jártam, tehát bevételem sem volt, és elvárta, hogy én diáklányként elfurikázzam minden pénzemet, míg ő lehetett volna egy kereső fiatalember, mert ő már nem tanult, csak dolgozni lusta volt elmenni, amikor pedig pénze volt akkor sem hozzám jött, hanem elszórta marhaságokra.

Nekem azóta nem kell a távkapcsolatokból, köszönöm szépen. Nem fogok nőként egy pasira keresni és miatta elfurikázni havonta egy halom pénzt, csak mert ő el van magától szállva és ő nem jön le egy "szaros kisvárosba", ahol állítólagosan a "szerelme" lakik.

Az írásodból kivéve nálatok is hasonló helyzet lehet.

2020. febr. 12. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Irreális, ha 5-re vagy 6- ra jár dolgozni. Mégis mikor keljen fel? Éjjel 1kor?? Aztán még férjen bele a szex is, a beszélgetés, vacsi, romantika, film, összebújás...
2020. febr. 13. 07:22
 25/25 anonim ***** válasza:
48%

Senki nem mondta, hogy hajnal 5-re meg 6-ra jár dolgozni.

Amúgy meg, ha nem fér bele a kapcsolat az életébe, ne tartson nőt. Szerintem.

Ahogy Hofi mondta: Pubikám, ha izgalomra vágysz, ott van mindjárt a jobb kezed.

2020. febr. 13. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!