Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem nem vagyok elég fontos hagyjam a francba
vagy adjak még türelmi időt?
Miért nézne téged bárki madárnak? Gatyánk ráment a benzinre, igen. Nem a távolság volt nagy, hanem a dugó. Kb 45 km-ről beszélünk, ez volt forgalomtól függően 1-1,5 óra a 10-es úton.
2020. febr. 12. 10:40
1-1,5 órás út azért nem kevés. Ez már időben és költségben is érezhető lesz. Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, bevállaltam ezt az áldozatot, de ahogy teltek a hetek egyre kevésbé volt kedvem este sötétben, fagypont alatti veszélyes utakon haza furikázni. Ekkor váltottunk és onnantól rendszerseen aludtam nála.
Neked is ez lehet a megoldás. Ajánljad fel, hogy ott aludhat, vagy szimplán költözzetek össze.
2020. febr. 12. 11:00
13/25 A kérdező kommentje:
Ezert kerdezek ra, de olyankor mindig nemet mond. Most nem eroltethetem, ha nem fogadja el. Raadaaul nalunk van meg plusz kocsi feleslegbe. Mindig mondjuk neki hogy nyugodtan hasznalja. Arra is nemet mond, akkor nem tudok vele mit kezdeni ne haragudj.
És te hányszor mész hozzá hétköznap, hm?
2020. febr. 12. 11:15
15/25 A kérdező kommentje:
Utolso szerintem ugy jo ha egyszer nalunk egyszer nala vagyunk. Es igy a szuloket isvmeg tudjuk latogatni, plusz ha van otthon dolgom meg tidom csinalni. Mindig nem lehetek ott es most munkahelyvaltasra sincs meg lehetoseg egyelore.
Ha se ott aludni, se autótokat használni, se összeköltözni nem akar... tényleg nem nagyon tudsz ezzel mit tenni.
2020. febr. 12. 11:22
Én azt gondolom, hogy kettőn áll a vásár. De én sem adnám fel szívesen az életem egy olyan kapcsolatért amiben irreális elvárások vannak. A hosszú út kimerít, korábban kell kelni és az ember nem úgy teljesít a munkahelyén. A jó egzisztencia felépítése fontosabb, mint ott aludni valakinél, aki csaknem érzelmi zsarol. Mert ez az. Nem vagyon neki fontos, mert... Bizonyítsd be, hogy fontos vagyok, tedd meg ezt és ezt. Ha van a barátodnak esze nem megy ebbe a játékba bele mert sosem lesz vége, semmi sem lesz elég.
2020. febr. 12. 12:04
" én sem adnám fel szívesen az életem egy olyan kapcsolatért amiben irreális elvárások vannak"
Szerintem heti egy találkozó hétköznap messze nem irreális elvárás egy kapcsolatban. Főleg úgy, hogy ha heti váltásban járnak egymáshoz, akkor nekem kéthetente kell csak pl. egy szerda délután autóba ülnöm és 1-1,5 órát autózni. Hú mekkora teher... ja nem.
Ha ez teher, akkor nem akar vele lenni és akkor valóban nincs miről beszélni.
2020. febr. 12. 12:07
19/25 A kérdező kommentje:
Egyetertek utolso, nem egy teljesithetetken elvaras. Ha estenkent minuszokban el tudott menni setalni, pokerezni, ide-oda akkor nem vagyok eleg fontos. Kesz.
a sziktás felé hajlotok és annyit irt hogy ok? hát ez elég nagy baj. amugy ha 1-1.5 órás az út, akkor nem csak ennyit vezet hanem haza is kell mennie nem? vagy másnap 1.5 órával korábban kelni h beérjen a meloba?
hát nekem is kényelmesebb lenne otthon ha másnap melo. szerintem ezt meg lehet érteni...azt nem hogy ha szakitásról van szó, akkor annyit ir hogy "ok"....
2020. febr. 12. 14:16
Kapcsolódó kérdések: