Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos a szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a szerelem, párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Például vannak bizonyos filmek, sorozatok, és azon gondolkoznak a nézők, hogy XY, aki szingli, vajon mikor lesz szerelmes, meg olyan rajzokat, írásokat töltenek fel az internetre, hogy megházasodott meg gyerekei vannak.

Miért ekkora mánia ez? Mármint, miért olyan fontos ez?

Meg bármi más médiában is, szinte minden filmben van valami szerelemi szál. Amikor a háborús történelmi filmekbe tesznek szerelemi szálat, az is annyira felesleges. Miért ez kell az embernek?

Miért nézik le azt, akinek nincs szerelme? Miért az a menő, hogyha van? És az is miért gáz, hogyha valaki szűz?

Miért ekkora nagy dolog a romantika? Miért ennyire fontos az embereknek? Hogy mindenkinek lennie kell egyszer az életében? Miért?

Én nem értem, hogy mi ez a nagy mánia a románc körül. A zenék 80%-a is arról szól, meg a versek stb. is...

Mi a tudományos magyarázat rá, hogy erre vevő az emberiség? És egyáltalán akkor ez a "normális", hogyha valaki volt már szerelmes, meg társa van stb.? És ha valakinek nem volt, az meg az "abnormális". De miért?

Egyáltalán van erre valami szabály, hogy ha valamelyiket "választja" az ember, attól ő jobb embernek lenne?

Meg miért mindig ez a téma? Miért érdekli az az embereket, hogy jaj XY, volt már szerelmes, meg ilyesmik.

Miért

ennyire

fontos

ez

?

2020. febr. 6. 20:44
 1/6 A kérdező kommentje:
*attól ő jobb ember lenne?
2020. febr. 6. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Forditsd meg a kèrdèst, mièrt ne lenne fontos a szerelem, pàrkapcsolat? 😉
2020. febr. 6. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Te aszexuális vagy, kérdező?
2020. febr. 6. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, pl az Annabelle 2-ben semmi szerelmi cucc nincs szoval.. 🙄🤷🏻
2020. febr. 6. 23:03
 5/6 A kérdező kommentje:

A 2-es és 3-as válaszolónak is ezt válaszolom : Nem tudom.

4-es: Nem szeretem a horror filmeket. De nem ez a lényeg, csak megemlítettem, hogy a filmekre is kivetítik ezt.

Nem csak ez az egyetlen kapcsolati forma, ott van pl. a barátság stb.

2020. febr. 7. 02:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Számomra nem mond ez semmit. :/
2020. febr. 7. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!