Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókod?
Figyelt kérdés
Megbántad?2020. febr. 2. 23:28
1/8 anonim válasza:
Balul sült el..Kivitem a csajt egy tóhoz, én álltama tónak háttal, hogy neki szép és romantikus legyen a háttere...megfogtama két kezét aszemébe néztem elmondtam neki, hogy szeretem és szeretnék vele minél több időt tölteni,majd közelebblépett hozzám én magamhoz húztam és elkezdtünk VOLNA szenvedélyesen csókolózni, csakhogy a lábam alatt lévő sziklaszerűség megcsúszott így a csajt ellöktem magamtól és beleestema tóba...vizesen és sárosan mocsárszagúan jöttem ki hazamnetem megfürödtem majd masnap ismétlést kértem ugyanott...most a csaj állt a tónak háttal és megtörtént za első csóók :P
2/8 anonim válasza:
Első másodpercekben furcsa volt,utána mikor felfogtam mi történik azt kivántam,bárcsak sose érne véget,annyira jó volt. Még százszor jobb is,mint előtte elképzeltem.
3/8 anonim válasza:
Jó volt, nagyon romantikus volt - részegen egy buliban :D nem pont így képzeli el az ember a lányregényekben, de hát ez van, mégsem lettem sorozatgyilkos.
4/8 anonim válasza:
Béna volt,nem is szerettem a lányt
5/8 anonim válasza:
Őszintén a legelsőre nem emlékszem. Tudom, hogy kivel volt, azt is, hogy hány éves voltam, 3 hónapig jártunk, de ennyi. A fontosabb, ami teljesen megmaradt, az a férjemmel való első csók. Az fantasztikus volt, azt sem tudtam, hol vagyok hirtelen. 😊
6/8 anonim válasza:
16 voltam, hagymás csípős gyrost ettünk előtte aztán a Palatinuson a termál medencében voltunk és ott történt meg, kellemes volt, nem bántuk meg. Csak úgy jött,nem volt előre tervezve.
7/8 anonim válasza:
Miért bántam volna meg első csókot? :D
Nem voltak romantikus tévképzeteim arról, hogy majd olyan lesz mint a legromantikusabb amerikai filmekben. XD
8/8 anonim válasza:
A 2. randin voltunk, sétáltunk visszafelé, egyszer csak magához húzott és megcsókolt. Nekem ez volt az első, neki nem, fogalmam se volt hogy mit és hogyan kellene csinálnom, nagyon zavarban voltam. Nem is élveztem, nagyon furcsának találtam a csókot, kb 3. 4. alkalommal kezdtem el élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!