Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ez indok arra, hogy szerlmesek legyetek?
Ha az adott nőt nagyon nagyon szépnek látjátok,eseted vékony,hosszú combok,iszonyatosan jól öltözködik,mindig igényes,van önbizalma.
Az ágyban Istennő,nagyon szűk,jól végzi a "dolgát" minden téren és nem rest kielégíteni téged..
A nő felnéz rád,nagyon durván ragaszkodó,simulékony,bújós..
Egy negatívuma,hogy csendesebb,de minden szitucióban inkább bezár,ritkán tudja magát elengedni.
Ezekkel tudnál szerelmes lenni? Vagy ez elég hozzá?
Na látom kikaptad, a csuda részét az oldalnak, remélem azért még az én válaszom elolvasod.
Szerintem a szerelem nem olyan hogy indoka van. Nyilván ha tetszel az egy jó alap, de szerintem sok esetben hallani hogy valaki nem pont az ideáljába lett szerelmes. Ízlés/divat pedig nem vita tárgya, mert ezek mindenkinek mások.
Az ágyban pedig jó ha eltudod engedni magad, és tudod mit szeretsz, illetve be lehet téged vonni dolgokba nem csak vársz.
A 3. pont pedig szerintem ember függő. Van aki kevésbé érzelmes, ő nem fogja szeretni, aki pedig ragaszkodóbb annak ezek jól fognak esni.
Igazából, ettől kevesebbe is lehet szerintem szerelmesnek lenni, szóval ebbe simán megtörténhet, de erre nincs egy képlet ami felett már bizonyára megtörténik a szerelem.
Sok ember itt ellened van, de amúgy nekem értelmesebbnek tűnsz mint az itt lévők jelentős többsége, úgyhogy ha van kedved írj. (ez abban az esetben él, ha sem képcsere, sem péniszkép nem érdekel)
Írt magáról egy jellemzést, itt nem tudom ezen ki minek akadnak ki ennyien.
Mint írtam az ízlést embere válogatja. Önbizalomból nem hazudott valószínűleg, hiszen itt is szépnek/Istennőnek nevezi magát. Az ágy dologban is odateszi magát legalább, vagy próbálkozik nem úgy mint sokan akik a sült galambot várják.
Igazából, nem tudom milyen "csak külsőségek"re gondolsz. Írta, hogy zárkózott, ragaszkodó stb, sőt írta, hogy vannak bizonyos gátlásai. Nem tudom még milyen belső tulajdonságot lehetne írni.
"Az ágyban Istennő,nagyon szűk,jól végzi a "dolgát" minden téren és nem rest kielégíteni téged.."
vazz...
- burkolt szexpartner keresési szándék? XD
Csak elolvastam most a kommenteket,mert kaptam pár privátot és feldobta a kérdést..
Szóval én sem értem mit vagytok úgy felháborodva. Kb mint a Norbi ügynél ,ott sem értettem ezt a nagy vergődést. De hát mit várok, bezzeg ha azt írtam volna,hogy bálna testem van,utálom a szexet legalábbis amikor a pasimat kell kielégíteni,de nagyszájú vagyok és engem így kell elfogadni akkor most kapnám a válaszokat hogy igazam van és bárki szerethet engem ballbala..
Mit vártatok leírok egy 100 oldalas jellemzést magmaról? Konkrétan kaptatok egy mini leírást annyit vártam volna,hogy kifejtik a férfiak ez elég vagy nem elég. MAjd megindokolják miért igen vagy nem.
Nem azt vártam,hogy rögtön vergődjetek,hogy hááá nincs is szép nő meg olyan sincs aki jó az ágyban ,de emellett visszahúzódó??! Lol,csak ismerem már magam és csak kaptam visszajelzéseket másoktól...
Igen én nem tartom magam nagyra,akkor most önbizlomhiányos lennék?? Nem!maximum irreális elvárásaim vannak magammal szemben. Igen mások odáig vannak tőlem,én magamtól annyira nem,bár tény,hogy én is tudom magamról,hogy nem vagyok rossz,de tisztában vagoyk vele lehetnék jobb is. Ez nem önbizalomhiány inkább csak reálisan látom a doglokat vagy túl kritikusan. Ez mindegy is.
Az meg,hogy kamuzok milyen vagyok az ágyban...hát figyelj én nem kérdeztem még rá soha,maguktól mondták..és a mostani barátom minden egyes alkalommal elmondja,hogy ilyen még nem volt pedig neki amúgy mindig idősebb barátnői voltak akik hát tapasztaltabbak....persze mondja,hogy tuti azért ilyen ,mert hihetetlenül érzelmes nő vagyok.
Miért született meg a kérdés?? Mert ja maximalista vagyok és igen írtam rossz gyerekkor,rossz szülői minták így nehezen hiszem el szerthetőségemet . És ezen agyaltam vajon ez elég ,?nehezen látom meg értéekimet. Elgondolkoztam mitől vagy miért leszünk szerelmesek. ÉN inkább azt keresem a férfiban,hogy legyen sok területen jártas,eszes stb. és benne meg van minden,tényleg...és akkor agyaltam rajta,hogy vajon a férfi mit keres? vagy ,hogy amiket eddig elmondott azok elégnke kell legyenek?
Amúgy tudom vagyis eléggé biztos vagyok benne,hogy szeret engem. Minden reggel kávét visz nekem az ágyba, és mindig gondoskodik rólam tehát rendel nekem kaját vagy főz nekem,ír mindennap és kb mindennap velem is akar lenni,meglep mindig apró ajándékokkal.Állandóan dícsér,fogalalkozik velem..Teljesen le akar venni a lábamról.
Mégis mivel én annyira felnézek rá ngyon nehéz elhinnem,hogy egy ilyen férfi pont engem akar amikor tényleg bárkit megkpahatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!