Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ez indok arra, hogy szerlmesek legyetek?
Ha az adott nőt nagyon nagyon szépnek látjátok,eseted vékony,hosszú combok,iszonyatosan jól öltözködik,mindig igényes,van önbizalma.
Az ágyban Istennő,nagyon szűk,jól végzi a "dolgát" minden téren és nem rest kielégíteni téged..
A nő felnéz rád,nagyon durván ragaszkodó,simulékony,bújós..
Egy negatívuma,hogy csendesebb,de minden szitucióban inkább bezár,ritkán tudja magát elengedni.
Ezekkel tudnál szerelmes lenni? Vagy ez elég hozzá?
Pedig van önbizalmam. Attól még olyan a személyiségem,hogy nem szeretek bájologni,üresen csvegni,inkább el vagyok a kis világomban. Bezárok inkább,de az meg gyerekkori családi dolgok miatt van. Nem azért,mert nem vagyok a külsőmmel magabiztos.....A barátom kb folyton ódákat zeng rólam,meg az ágyban is folyton tudtomra adja és háát látom is..
Szóval ezzel a kettővle nincs gond. Meg én igen a gyerekkori dolgaim miatt lettem ez a nagyon ragaszkodó,bújós stb,amit ő amúgy szintén imád.
De tudom magmaról,hogy nehezen nyílok meg a régi sérelmeim miatt legiknább. Apám arra nevelt ,hogyha nem vagyo profi valmiben inkább ne beszélj. Ez belém égett. Amúgy simán lehet velem mélyen is beszélgetni,szituáció függő.
Ilyen kvalitásokkal,biztos nem lehet istennő az ágyban ( de legalább ebben az egyben önhitt) miközben nincs (állítólag jó nőként) önbizalma. Férfias lábaira büszke; tehát a női énje is eléggé kifacsarodott...
Elég indok lenne kerülni messzire.
omg csak ténykeet közöltemxd de jól van akkor ronda,dagadt,rossz az ágyban,szó szátyár ,rosszul öltözködik. Gondoljatok amit akartok.
Tényket írtam le,nem azt,hogy szerinted ez miért nem lehetséges? Meg mert szerinted csak külsőségekből fakadhat önbizalomhiány. Nyilvná nem fogok magmaról fotót csatolni,hogy hidd már el nekem és nem is fogok lefeküdni veletek,mert nem fekszem akárkivel....
Kedves kérdező, fogalmazd át a kérdésed.
A fiú akivel vagy szerelmes-e beléd?
Vagy más szerelmes tudna- e beléd lenni?
Szerethető vagy-e szerelemmel?
Vagy mit szerettél volna kérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!