Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy valaki nagyon vonzott, minden racionális indok nélkül?

Figyelt kérdés

Tudom, úgy hangzik a kérdés, mint valami hülye kistini..:D

De jártatok már úgy, hogy valaki elkezdett nagyon vonzani, aki sem kívülről, sem belülről nem az esetetek?

Ebben a helyzetben vagyok, és nem igazán tudom hova tenni.

23/L

2018. jan. 14. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem fordult elő, mert a vonzalom épp azt jelenti, hogy valamely tulajdonásga csábít. Legyen az, hogy szép a combja, a feneke, az alakja, az arca... vagy maga a lénye, a személye. Ha egyik sem tetszik, akkor nem vonzódom az illetőhöz. Valami mégiscsak tetszik neked benne, nem?

31/F

2018. jan. 14. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Talán az vonz, hogy furcsa személyiség? Nem átlagos a viselkedése, gondolkodásmódja? Leginkább ezt tudom elképzelni.

Olyan még nem volt, hogy külsőre sem. De el tudom képzelni, hogy van ilyen is. Nálam most az van, hogy nagyon vonz egy nő és annak ellenére ábrándozom a kapcsolatunkról, hogy tudom, totál kikészítene idegileg 2 hét alatt.

2018. jan. 14. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igazából ilyenkor az eseted. Csak ezt eddig nem tudtad magadról.
2018. jan. 14. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szexuálisan igen, bár azt sem mondanám hogy az irracionális lett volna. Nagy volt közöttünk a vonzalom de emberként nem is volt szimpatikus, túl is tettem magam rajta, az ilyen jó móka de nem igazán lehet vele semmit sem kezdeni.
2018. jan. 14. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, a mostani barátom:)
2018. jan. 14. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, a férjem :D

De olyan is volt, hogy egy nagyon gázos, leszakadt alkoholista srác jött be, mert annyira szép arca volt. Természetesen nem lett vele semmi, csak vonzódtam hozzá. 26/N

2018. jan. 14. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy értem azt, hogy külsőleg nem az esetem, hogy pl valakinek a szőke kék szemű férfiak tetszenek, és hirtelen megtetszik egy barnahajú barnaszemű. Vagy fordítva.

Tehát nem az eddigi "ideál".

Ez csak egy példa, de kb így kell elképzelni.

A belsőt meg úgy, hogy más életfelfogású és viselkedésű emberek tetszettek eddig.

Lehet, hogy az újdonság varázsa?

2018. jan. 14. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán rájöttél, hogy nem minden arany, ami fénylik és ezzel együtt az újdonság varázsa.

Pont van egy ilyen ismerős pár. Látszólag ők a tökéletes pár. Szép életük lehetne, de egyszerűen unalmas. A tökéletesség unalmas.

2018. jan. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!