Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanál annak, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanál annak, akit szeretsz, ha lebukna, hogy belenézett a privát dolgaidba? (Levelek, facebook. )

Figyelt kérdés
Ha kiderülne, meg tudnál bocsátani? Vagy a bizalommal együtt a szeretet is elmúlna?
2020. febr. 8. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Alapból meg se sértődök soha.

A valódi bizalom és szeretet soha nem múlik el.

Ha nálad mégis elmúlik, akkor jobb ha tudod, valójában nem is szereted a másikat.

2020. febr. 8. 14:04
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha valakit szeretek, nincsenek ilyen jellegű titkaim, hogy vadásszon rá a másik és dugdosni kelljen előle. Ha ezt kéne, akkor meg úgyis repülne.
2020. febr. 8. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

De miért nézegeti? Nem bízik bennem? Nem biztos, hogy ezek után ugyanúgy tudnám folytatni a kapcsolatot, mint előtte.

A privát szférám tabu, elvárom a páromtól, hogy ne kémkedjen utánam. Ő pedig elvárhatja, hogy bízhat bennem.

2020. febr. 8. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem mert ez azt jelenti hogy nem bízik bennem, tehát a kapcsolat értelmetlen. 18N
2020. febr. 8. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Persze, le se tudna bújni, mert ebből nem csinálok ügyet.
2020. febr. 8. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Undorítónak találom a lejmolást, kuncsorgást, kutakodást. Azonnal más színben tűnne fel előttem.
2020. febr. 8. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Én nem szeretem az ilyet. Ha ezt nem bírja megállni, nem kell velem lennie.
2020. febr. 8. 14:45
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

Ez azt jelenti, hogy nem bízik bennem, pedig ha nekem semmi takargatnivalóm nincsen, ő mégis gyanakszik és eszébe jut az, hogy hűtlen vagyok, akkor sajnos valamiből ki kell indulnia, ez pedig lehet, hogy pont ő maga... Jobb esetben csak van már tapasztalata korábbról, és kicsit túlságosan is fél, hogy megint így végzi ezért mindent félreért és úgy veszi, hogy te is megcsalnád.

Most még csak titokban kutat a dolgaid között, de később ki tudja, milyen féltékenység tör rá, akkor pedig már neked is kényelmetlenebb lesz vele együtt lenni.

Tisztázd, hogy nem csalnád meg soha, de nem szereted, ha bizalmatlan veled és a dolgaid közt kutakodik, így ha valami gondja van, azt szemtől szembe mondja el neked, ne a hátad mögött akciózzon.

2020. febr. 8. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Felőlem megnézheti, fel sem húznám magam. Tudja a jelszavaim/benne van az ujjlenyomata a telómban. Pont ezért nem nézi meg :D Most pont rendeltem szülinapjára ajándékot, ezért örülnék ha nem látná meg, de úgyse fogja.
2020. febr. 8. 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Mit kell ezen megbocsátani? Nálunk tök normális, hogy a másik mindenhez hozzáfér és mindent megnézhet. Ha visszaél vele, az más téma (pl barátok titkaival, amiket velem osztottak meg), de önmagában megnézni? Kit érdekel. Ha ez eloszlatja a kételyeit vagy megnyugtatja, csak nyugodtan. Egy háztartásban élünk, nem fogok olyannal lakni, akivel egymás előtt titkolózunk meg hisztizünk, mint egy hülye kölyök, ha a mobilunkhoz nyúl.
2020. febr. 8. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!