Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem olvas el semmi privát üzenetet az a lány/nő vajon tudja mit hagy ki?
Értem én, egy csomó perverz személytől védve van de mi van ha itt jönne össze olyan akit keres?
Nem szabadna egy kalap alatt kezelni az embereket.
Én azt vallom, hogy mindenhol nyíltan kell megjelenni.
Nem írom le a konkrét esetet de most tökre padlótfogtam egy felhasználótól..tényleg annyira egyformák vagyunk, hogy legalább egy pár nevetés erejéig írhatnánk..abszolút egymást keressük megsem tudunk kapcsolódni..
Nem kell privátozni senkire és kész...
Régebben még olyan jókat lehetett itt beszélgetni nőkkel, férfiakkal... manapság meg semmi mert mindenki privizve fárasztja a másikat ebből nekik meg elegük van.
Mondhatni itt is volt egy generáció váltás.
3-as vagyok
Még annyit hozzátennék hogy régebben itt nem privátban kezdődött egy beszélgetés hanem kérdés alatt válaszolt egymásnak a 2 fél 1-2x aztán inkább ott(privátban) folytatták, nem úgy mint most hogy csak úgy így, hogy "na beszéljünk", ha meg nem válaszolt tudta hogy nem is érdekli a másikat.
a lehető legjobbra gondoljatok..volt párbeszéd a kérdés alatt..aztán kuss
megkérdőjelezhetetlen, hogy jogában áll így gondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!