Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem olvas el semmi privát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem olvas el semmi privát üzenetet az a lány/nő vajon tudja mit hagy ki?

Figyelt kérdés

Értem én, egy csomó perverz személytől védve van de mi van ha itt jönne össze olyan akit keres?

Nem szabadna egy kalap alatt kezelni az embereket.

Én azt vallom, hogy mindenhol nyíltan kell megjelenni.

Nem írom le a konkrét esetet de most tökre padlótfogtam egy felhasználótól..tényleg annyira egyformák vagyunk, hogy legalább egy pár nevetés erejéig írhatnánk..abszolút egymást keressük megsem tudunk kapcsolódni..

2018. dec. 20. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem szeretné a nevét felfedni a válasszal, egy előzőleg lefolytatott beszélgetés miatt.

Nem regisztrál mindenki 5-6 nicket.

2018. dec. 20. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira érdekelné, akkor írna. Akár mindenkivel össze is jöhetne, mert hátha kihagyja a tutit.
2018. dec. 20. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Na, ezért nem írnak neked vissza! Elég okos vagy, ha egy üzenetváltásból teljesen anonim módon kapcsolatot remélsz. Szerintem itt az emberek 99%-a nem társat keres, hanem 1-1 kérdésére kívülállók válaszát. Fogadd el hogy nem kellesz ilyen oldalon sem. :)
2018. dec. 20. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

"Én azt vallom, hogy mindenhol nyíltan kell megjelenni."

Mondod te, akinek el van rejtve a felhasználó neve :)

2018. dec. 20. 16:37
 15/18 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez a szint vagyok, már kinőttem a gyerekes vitákat, nyugalom
2018. dec. 20. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
30-as korosztályúként én is csak 90%-ban válaszoltam eddig a privát üzenetekre, pedig több mint 300-t kaptam. Van olyan, akinek a nickneve miatt nem válaszoltam, mert ismerőst véltem felfedezni benne. 35+N
2018. dec. 20. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért nem szoktam válaszolni,mert van itt néhány zakkant..és ne vegye mindneki magára,vannak kivételek.

Csak akkor válaszolok vissza,ha a kérdése a válaszommal vagy az én feltett kérdésemre irányul.

22n

2018. dec. 20. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó pár rossz tapasztalatot szereztem itt. Ettől függetlenül, ha egy kommentem miatt rám ír valaki, akkor válaszolok, bunkó nem leszek. Csak ismerkedni nem akarok.
2018. dec. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!