Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy "sztárnak" írtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy "sztárnak" írtam a közösségi oldalon akivel korábban élőben szemeztem és privát a profilom az nem jó ugye?

Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 22:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Korábban élőben többször is rám mosolygott, néztük egymást stb... Most rávettem magam hosszas gondolkodás után hogy írok neki egy pár sort egy közösségi oldalon üzenetben. Az én profilom privátként van beállítva nem nyilvános. Akkor ez így nem jó ötlet ugye?
2019. okt. 12. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Nekem jó. :) Biztos mély benyomást keltettél benne a több száz, esetleg ezer ember között, látta, h szemezel. :DD

Amúgy, hányadik szeretnél lenni a rajongó pitsák között?

2019. okt. 12. 22:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc, tényleg komoly volt. Nem szeretném bővíteni.
2019. okt. 12. 22:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Bővíteni a témát h mi történt*
2019. okt. 12. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
A második mondatom kérdése még akkor is áll. Nos, hányadik szeretnél lenni?
2019. okt. 12. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Összefutottál valamelyik kiesett love islandessel a Kálvinon? Ők még idézőjelben sem sztárok
2019. okt. 12. 23:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Énekesről van szó.
2019. okt. 12. 23:15
 8/12 A kérdező kommentje:
A lényeg ha írtam neki üzenetet, de az én Insta profilom privát azaz nem nyilvános fiók. Ez így nem jó ugye?
2019. okt. 12. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd nyilvánosra a profilod, ha szerinted az növeli az esélyeidet. Legalább látja ki vagy. Szerintem kicsi rá az esély, hogy egyáltalán észreveszi amit írtál, biztos rengeteg más ember is ír neki.
2019. okt. 12. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

Mindjárt én is elkezdek valami zenekarban énekelni, és majd jönnek a csajok.

Mondjuk az én hangomtól inkább sikítva menekülnének, ember nem maradna a rendezvényen.

2019. okt. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!