Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy "sztárnak" írtam a közösségi oldalon akivel korábban élőben szemeztem és privát a profilom az nem jó ugye?
Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 22:40
11/12 anonim válasza:
vagy leszarja, vagy lezárja annyival, hogy kedves vagy, köszönöm. Mit vársz, hogy jól megdugjon? :DDDD
12/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen mindegy. Neten nem nagyon lesz eselyed sztaroknal. Rengetegen irnak nekik. Idejuk sincs erre..meg ok ezt teljesen mashogy kezelik. Mint pl egy orvos a beteget. Semmi erzelem semmi ilyesmi. Elegge bizalmatlanok. Sok no erdekbol probalkozik nalluk. Nem igazan lehet ezt kiszurni..szoval egyszeruen ahogy elottem is irtak max kapsz egy "koszonom aranyos vagy" valaszt.:)
Naponta tortenik veluk ilyen. Az is h megdugnak vkit..koncert utan pl..aki rajuk van allva:D Ha komolyan erdekel teged mashogy probalkozz. De ne menjen at zaklatasba.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!