Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes embereknek a boldogság miért nem jár?
Figyelt kérdés
Egy párkapcsolat nem olyan, mint egy tárgy, hogy megveszed aztán minden jó. Mert én hiába szeretném, hogy a másik szeressen, nem lehet semmit se kierőszakolni. Én pedig akármit csinálok, akár fejre is állhatok, még se leszek soha se jó igazán, egy férfinak sem. Részben emiatt is kialakult bennem egy nagy önbizalomhiány, és önutálat is. Unom már hogy egy kapcsolatban csak én tegyek meg mindent, de értem meg sose tesznek semmit. Az exem is szinte az egekig tornázta fel az önbizalmam, utána le is rombolta porig, mikor szakított.2020. febr. 6. 14:43
1/9 anonim válasza:
Hányszor történt ez meg veled hogy ennyire messzemenő következtetéseket vonsz le belőle?
Amúgy senkinek se jár a boldogság, gondolod a srácok akik 67 nőnél próbálkoztak sikertelenül és visszautasították őket, nekik is járt a boldogság és nem megkűzdöttek érte?
3/9 anonim válasza:
Semmi nem jár alanyi jogon senkinek, a boldogság sem. Az önbizalom alapja az önismeret és az önszeretet, anélkül nem lesz soha sem igazi, szóval amíg az önbizalmad és a boldogságod egy másik embertől teszed függővé, addig sosem lesz meg egyik sem. Egyébként a párkapcsolatokon kívül még rengeteg más boldogságforrás is létezik, érdemes lenne megkeresni a sajátod.
4/9 anonim válasza:
A boldogság senkinek nem jár, azért meg kell dolgozni.
5/9 anonim válasza:
Nem emiatt alakult ki benned önbizalom es önutalat! Az eletünket gyermekkent a szüleink tamogatjak, ök adjak meg nekünk az etelt, ami a fejlödesünkhöz elengedhetetlen ök adjak meg a szeretetet, a erzelmi biztonsagot, vedelmet. Normalis esetben! Olyan önmagatol nincs, hogy önutalat, olyan van, hogy engem nem szerettek, es magamat Sem tudom szeretni, mert nem tanultam meg vagy amit megtanultam az nem helyes. Valoszinüleg, hiaba szeretted volna, hogy a szüleid szeressenek, barmennyire tepertel, vagy a fejedre is allhattal ök akkor Sem adtak meg neked azt, amire kiskorodban szükseged lett volna. Erre lettel kondicionalva es azokat a ferfiakat talalod meg, akikkel ugyanezt a semat ujra eljatszod. Ezen egy jo szakember tud segiteni! Nem benned van a hiba es nem is a ferfiakban.
6/9 anonim válasza:
Mert másokban keresik, akik meg szintén boldogok (vagy azok akarnak lenni) csak velük épp nem tudnak és nem is akarnak. És ez így van jól.
7/9 anonim válasza:
Sokszor a nő választ. Olyanokat találtál, akik ezt tették veled, az élet időnként akar tanítani bizonyos dolgokat - hogy miért nem tudom - senki se tudja. Nem szabad soha feladni.
9/9 anonim válasza:
Boldogság alapból senkinek se jár, miért is járna? Az életben mindenért tenni kell. Szerintem ha a kapcsolatodban mindent csak te tettél, akkor egyoldalúan akartad, így neked csak jó, hogy mihamarabb véget ért, egyszerűen nem illettetek össze... Dolgozz az önbizalmadon, egyedül is érezd jól magad, ezt követően lehet csak teljes értékű társad, akivel jól érzitek magatokat. Amíg ilyen határozottan kijelented, hogy nem rendelkezel olyan értékekkel, ami más férfi keres, ők miért gondolnák másképp? Fejre állós mondatod ezt jelenti... Tegyél azért, hogy ne így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!