Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál valakivel, ha már 30 éve házasok vagytok, lassan jönnek az unokák, de nem vagy boldog?
Aha...ver??
Tudod, milyen rossz azt tűrni hogy a gyerekednek az egyik szülő lesz fontosabb, és ott lesz a gyerek többet??
Bővebben?
Nem a párod miatt leszel boldog, te tudod saját magad boldoggá tenni.
30 év után meg ne is várd, hogy lángol a szerelem, és a látványára felizgulsz.
Arra se vegyél mérget, hogy egyedül vagy mással jobb lesz.
Kérdés,hogy mi miatt nem vagy boldog?Ennyi idősen, ennyi közös év után már nem várhatod azt a nagy szívdobogásos boldogságot, inkább azt nézd,hogy mennyire vagy elégedett a közös életetekkel, és kérdés,hogy mi az, ami miatt ez a kérdés felmerült Benned?
Csak tippelek: megjelent valaki a láthatáron akivel úgy érzed,hogy boldog lennél?
Én pár évvel lehetek fiatalabb csak (nő) mint Te.A férjem sajnos meghalt, második kapcsolatomban vagyok, nincs közös gyerek, közös vagyon. Nincs már az a nagy szerelem a részemről, és igen, időnként nekem is felbukkan egy-egy lehetőség akivel esetleg tervezhetnék még jövőt. De mérlegelek, és úgy gondolom,hogy a jelenlegi stabil kapcsolatomat, amiben már jól ismerem a páromat,nem rúgnám fel egy bizonytalan új kapcsolatért.
Ha nagyon tűrhetetlen lenne a helyzet nem kérdés, bár előre eltervezném azt,hogy én maradok-e a lakásban, vagy mennem kell,ha ez utóbbi,hová tudok menni?Van-e adósságunk, az hogy rendeződik? Teát minden közös kérdést átgondolnék, megszervezném és úgy mennék.
Nem. Anyám 30 év házasság után elvált 64 évesen és azóta van is új párja. Boldog. Klassz csaj. Én is így akarok élni.
Ha valami szar, fölösleges tekintettel lenni arra, hogy az ember hány évet ült a langyos szarban és előtte valamikor régen hány évig élvezte. Az számít, hogy most nem érzi magát jól benne az illető. És mint ilyen, ha szarul érzed magad, ideje változtatni. Mindenkinek egy élete van.
Nehéz kérdés, de szerintem nem bírnék együtt maradni vele ilyen állapotban. Megpróbálnék javítani a kapcsolatomon, végső esetben marad a szakítás.
Ez a mérlegelősdi puszta számítás. Ez nem csak magaddal, hanem a pároddal szemben is súlyos, mert amíg te másokkal flörtölsz, addig ő abban a hitben van, hogy szereted, pedig találhatna valakit, aki tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!