Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg? Vagy csak ennyire fél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg? Vagy csak ennyire fél?

Figyelt kérdés
Picit hosszú lesz. Sziasztok. 10eve volt egy kapcsolatom.ő volt az első nagy szerelmem és szexuálisan is ő volt az első. Egy évig tartott. Azután a sok vita miatt szetmentunk. Volt utána pár kapcsolatom és minden egyes alkalommal felbukkant hogy így szeret úgy szeret zárja le őket kezdjük újra. Többször megtortent. Aztán mindig az lett a vége hogy szetmentunk. Azóta 8eve van párom gyerekem tőle de a mai napig írogat. Olyan dolgokat ír amik felkavarnak találkoztam is vele próbálkozott nálam. Nem történt semmi mert én nem akartam. Viszont most úgy alakult hogy én szerettem volna vele találkozni de mikor ezt leirtam neki eltűnt egy hétre. Aztán alibi dumával megi t irogatott. Aztán amikor számonkértem a múltkori eltűnését ismet csend van. 10eve voltunk együtt azóta egy barátnője volt az is csak 4honapig tartott.de személyesen bulikban sem láttam nővel. Ha esetleg egy helyen buliztunk akkor is csak az én társaságom kereste. Azért fordulok hozzátok mert őt hiába kérdezem bármiről kitérő válaszokat ad. És elég régóta húzódik.en lezarnam de így nem megy hogy állandóan keres írogat nosztalgiazik stb de közben meg eltunik ha olyat írok neki hogy találkozzunk. Mi értelme ennek???

2020. febr. 4. 01:14
1 2
 11/11 Yoda m. ***** válasza:

Javítok. Nem #6-os, hanem #7-est akartam írni. Elnézést.

Mindemellett az 1,3,5 válaszadó is tökéletesen válaszolta meg, s nem is annyira a kérdésedet...Hanem inkább azt, hogy mit NEM kellene tetted!

Csiki-csukit játszol, amíg így gondolkodol: "...sajnos ő sosem lesz számomra közömbös." És nem tervezni, tervezgetni kell a lezárást, hanem lezárni. Az ajtót sem úgy zárod be magad után, hogy ki-be nyitogatod- csukogatod, zárogatod azt tervezve, hogy majd... egyszer véglegesen bezárod, lezárod.

És hát pont ezért nem tudott lenni 10 év alatt sem egy normális kapcsolata, mert te mindig is egy picit zártál...majd nyitottál rajta/felé. Így tartod melegen benne a remény parazsát, ahelyett hogy hagytad volna már kihűlni.

Ám te ezt írtad: "Nyilván ha tökéletes lenne a kapcsolatom akkor nem nyitnék felé." - Először is: Tökéletes kapcsolat az nincs. Olyan nem létezik. De nem is ez a lényeg. Ráadásul ezt mindenki tudja. Hanem az a lényeg, hogy meg-ideologizáltad azt, hogy miért is nyitsz felé. Indokot kerestél és találtál arra, hogy ne zárd még le teljesen a régi kapcsolatod, hanem csak TERVEZD. Érted?

Az ERŐ legyen Veled!

2020. febr. 6. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!