Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg? Vagy csak ennyire fél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg? Vagy csak ennyire fél?

Figyelt kérdés
Picit hosszú lesz. Sziasztok. 10eve volt egy kapcsolatom.ő volt az első nagy szerelmem és szexuálisan is ő volt az első. Egy évig tartott. Azután a sok vita miatt szetmentunk. Volt utána pár kapcsolatom és minden egyes alkalommal felbukkant hogy így szeret úgy szeret zárja le őket kezdjük újra. Többször megtortent. Aztán mindig az lett a vége hogy szetmentunk. Azóta 8eve van párom gyerekem tőle de a mai napig írogat. Olyan dolgokat ír amik felkavarnak találkoztam is vele próbálkozott nálam. Nem történt semmi mert én nem akartam. Viszont most úgy alakult hogy én szerettem volna vele találkozni de mikor ezt leirtam neki eltűnt egy hétre. Aztán alibi dumával megi t irogatott. Aztán amikor számonkértem a múltkori eltűnését ismet csend van. 10eve voltunk együtt azóta egy barátnője volt az is csak 4honapig tartott.de személyesen bulikban sem láttam nővel. Ha esetleg egy helyen buliztunk akkor is csak az én társaságom kereste. Azért fordulok hozzátok mert őt hiába kérdezem bármiről kitérő válaszokat ad. És elég régóta húzódik.en lezarnam de így nem megy hogy állandóan keres írogat nosztalgiazik stb de közben meg eltunik ha olyat írok neki hogy találkozzunk. Mi értelme ennek???

2020. febr. 4. 01:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme. Ugyhogy, ha nem akarod elvesziteni a jelenlegi partneredet, gyerekedet, akkor zard le budos gyorsan az exes temat...
2020. febr. 4. 01:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze nyilván ez a tervem csak sajnos ő sosem lesz számomra közömbös.
2020. febr. 4. 01:48
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Letiltani mindenhol. Elég durvàn bolond a pasi. Ennyi.
2020. febr. 4. 02:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Többször kérdeztem mit akar tőlem ki vagyok én neki de mindig csak kitérő válaszokat kaptam. Tényleg nem talál senkit magának vagy csak direkt szórakozik velem? Megegyszer leirom 10ev alatt nem volt komoly kapcsolata pedig nem egy rossz pasi.
2020. febr. 4. 02:09
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Tök mindegy, meleg-e, bár nem tudom, ez hogy jön egyáltalán ide.

Fontosabb kérdés, hogy gyerek és férj mellől te miért kezdeményezel találkát az exnél, miért zavar, ha nemet mond, és miért agyalsz annyit rajta, hogy még kérdés is legyen itt belőle...

2020. febr. 4. 02:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert évek óta húzódik ez a dolog azért. És nem találok rá magyarázatot. Nyilván ha tökéletes lenne a kapcsolatom akkor nem nyitnek felé. De most nem is erről van szó hanem arról hogy mi lehet az oka hogy állandóan ő kezdeményezi a beszelgeteseinket mindig keres teljesen normálisan lehet vele kommunikálni de amikor komolyabbra fordítom a témát akkor hatasszunet majd egy hét múlva újra felbukkan holmi szar ürüggyel. Nyilván itt nem írtam le mindent hogy miért gondolom azt h meleg de szeretnék rajonni így van e. Személyes kontaktunk kétszer volt mind kétszer beprobalkozott természetesen nem jutottam mèg arra szintre hogy engedjek neki de ilyenkor amikor én hozom fel a témát ilyenkor mivan? Miért blokkol le? Miért tűnik el? Miért nem mondja el az okát ha rakerdezek? Egyszerűen nem találok magyarázatot
2020. febr. 4. 02:34
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
6#. Mert a szíve hozzád húz, az esze meg tudja, hogy ez a kapcsolatotok leszállóágban van, mert sohasem lesz már az a régi szerelem köztetek, őt ez táplálja hogy így az érzéseit fentartja veled írogatásban, de találkozni nem akar, mert ott meg kell jelenni, meg kell felelni, túl sok minden kiderül ott, és romba dönti a jelenlegi álmodozását ami az életerőt adja számára, a tudat hogy odavagy érte többet ér neki mint az együtt töltött idő. Ezt viszont remekül táplálja a távolból is.
2020. febr. 4. 08:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a választ.
2020. febr. 4. 13:21
 9/11 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

#6-os igazából elég jól elmondta mi a pálya. Csak annyit tennék hozzá: "a jelenlegi álmodozása" azaz olyan illúziók (mese-) világában él, melyet épp Te táplálsz mind a mai napig, amíg Te nyitsz felé.

Azt azonban tudnod kell, ez a fajta ragaszkodás sokszor végződik patológiai esetként. Súlyos mentális zavar ez, mely téged ugyan közvetlenül nem érint, ám őt annál inkább. Úgy mondanám, hogy bele lehet teljesen zavarodni, egészen a totális elmezavarig. Én csak óvatosságra intenélek vele kapcsolatban.

Inkább megszakítani minden kapcsolatot vele... mert amíg Te ezt melegen tartod, addig ő kb. mindig ezt fogja tenni. (Ahogyan #6-os írta.)

Nézd, én elhiszem, hogy Te egy csodaszép királylány vagy a szemében, talán Hamupipőke, akiért érdemes lehet neki várnia, szenvednie... no de azért álljon már meg a fáklyás menet! Ne már Te legyél felelős az Ő elcseszett életéért! Az elvesztegetett 10 évért, vagy még többért is.

"Miért nem mondja el az okát ha rákérdezek?" - "Egyszerűen nem találok magyarázatot".

Hát ezért. Hogy is ne találd meg a magyarázatot. Mert az nincs. Csak keresd! Kutasd! Vagyis maradjon élénken az elmédben az emléke. Ezt akarja. Ezért hagyja, sőt akarja, hogy foglalkoztasson a kérdés. Érted már?

Az ERŐ legyen Veled!

2020. febr. 5. 02:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Hát ezzel a patológiai esettel megdobbentettel.
2020. febr. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!