Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg? Vagy csak ennyire fél?
Tök mindegy, meleg-e, bár nem tudom, ez hogy jön egyáltalán ide.
Fontosabb kérdés, hogy gyerek és férj mellől te miért kezdeményezel találkát az exnél, miért zavar, ha nemet mond, és miért agyalsz annyit rajta, hogy még kérdés is legyen itt belőle...
Kedves Kérdező!
#6-os igazából elég jól elmondta mi a pálya. Csak annyit tennék hozzá: "a jelenlegi álmodozása" azaz olyan illúziók (mese-) világában él, melyet épp Te táplálsz mind a mai napig, amíg Te nyitsz felé.
Azt azonban tudnod kell, ez a fajta ragaszkodás sokszor végződik patológiai esetként. Súlyos mentális zavar ez, mely téged ugyan közvetlenül nem érint, ám őt annál inkább. Úgy mondanám, hogy bele lehet teljesen zavarodni, egészen a totális elmezavarig. Én csak óvatosságra intenélek vele kapcsolatban.
Inkább megszakítani minden kapcsolatot vele... mert amíg Te ezt melegen tartod, addig ő kb. mindig ezt fogja tenni. (Ahogyan #6-os írta.)
Nézd, én elhiszem, hogy Te egy csodaszép királylány vagy a szemében, talán Hamupipőke, akiért érdemes lehet neki várnia, szenvednie... no de azért álljon már meg a fáklyás menet! Ne már Te legyél felelős az Ő elcseszett életéért! Az elvesztegetett 10 évért, vagy még többért is.
"Miért nem mondja el az okát ha rákérdezek?" - "Egyszerűen nem találok magyarázatot".
Hát ezért. Hogy is ne találd meg a magyarázatot. Mert az nincs. Csak keresd! Kutasd! Vagyis maradjon élénken az elmédben az emléke. Ezt akarja. Ezért hagyja, sőt akarja, hogy foglalkoztasson a kérdés. Érted már?
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!