Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! HÁny pasi udvarolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! HÁny pasi udvarolnak nektek jelenleg ugrásra készen (tehát bármikor kezdene veletek kapcsolatot)?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 19:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
A lányok előtt csak akkor állhat sorba több pasi, ha egy pasi több lánynál is sorban áll, ugyanis az égen nincs annyi pasi, hogy kijöjjön a matek. Kinek kéne olyan srác, aki majd csak valakivel összejön alapon közelít?
2020. febr. 3. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
0, van párom, ő épp elég.
2020. febr. 3. 20:52
 13/23 Looking_for_Alaska ***** válasza:
100%
Egészen pontosan nulla.
2020. febr. 3. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nulla

#13: A barátjára gondolt...

2020. febr. 3. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nulla. Szexre valószínűleg találnék, de engem csak kapcsolat érdekel, arra pedig senki.
2020. febr. 3. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
#15 Nem tudtam hogy a barátja próbálkozónak minősül, de biztos úgy van.
2020. febr. 3. 21:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki ugrásra készen állt, egy volt, de nyáron tisztába tettem nála a dolgokat, hogy én nem akarok tőle semmit, aztán ősszel egy nálam jóval fiatalabb srác szeretett volna laza kapcsolatot, azt is offoltam.

Szóval jelenleg nulla, vagyis nem, mert kettő pasi van, akinek kellenék, de nekem ők soha, így ez nem is számít.

2020. febr. 3. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy. Még a kapcsolatom alatt is írt nekem folyamatosan, hogy Ő mindig itt lesz Nekem B tervnek.
2020. febr. 3. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal leépítem az ilyeneket szóval egy sem. Nyilván ez senkit nem akadályoz meg abban, hogy reménykedjen de legalább az én lelkiismeretem tiszta, hogy soha nem hitegettem. Egyetlen nagyon beteg emberke volt anno aki 2 munkával kapcsolatos találkozás után hónapokig zaklatott, hogy látja a páromon, hogy nem szeret és kihasznál és én sem vagyok boldog és majd ő megment. Szerencsére idővel feladta (tudtommal).
2020. febr. 3. 21:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Van párom, a többi nyáladzását ilyenkornen akarom észrevenni
2020. febr. 3. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!