Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél pároddal naturista szaunába?
Van a közelben egy naturista szauna (tehát fürdőruha nincs, lepedő van helyette, viszont a zuhanyzóban és a melegvizes medencében teljesen meztelen mindenki) és meghívott minket párom új baráti baráti köre.
3 nő, 2 férfi, akik közül ketten házaspárok. Átlagos emberek, normálisan viselkednek.
Csak ez meztelenség :)
Max ha szuper alakom lenne.
Perverzsegnek tartom h a masik arcaba toljuk a nemi szerveinket meg ilyenek. Meg menne az osszehasonlutgatas. Most mire jo ez? Ki tudna elvonatkozatni a szextol? Hagyjuk mar ezt az alszentseget!
Az fedosztori h kiolvad a karos anyag a bikinibol.
Meztelen szaunaba szerintem a kukkolok meg a magamutogatok jarnak.
Perverz ötlet nagyon!
Furdoruha nem nagy felulet.
Azt csak te gondolod h nem gondol ott mindenki szexre,meg nem hasonlitgatja a masikat hozzad.
Erre mondjak azt h naiv vagy!
Ha tökéletes az alakod akkor menjel nyugodtan.
Nem hinném én sem hogy a fürdőruhából bármi ártalmas kipárologna. Ez inkább csak szégyenlősség. Utánanéztem, osztrákoknál tényleg textilfrei minden, ez is egy határmenti szauna lenne.
Amúgy az elég gusztustalan egyesek hogyan beszélnek az idősekről. Nagyon meglepett. Attól még hogy valaki megöregszik, nem lesz rossz ember. Vagy mert nincs neki tiptop alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!