Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, naturista strandon azért megnézitek aki tetszik nektek nem?
Nem, mindenki csukott szemmel szokott járni, ahogy te sem nézelődsz. Sőt, még el is takarom a szemem és sapkát húzok a szemembe.
(Egyébként nem szoktam ilyen helyre járni :D)
"Ha nem nézik egymást, akkor mi értelme van az ilyen strandoknak?"
Mert szerinted a nyugdíjas nénik azért mennek oda,hogy pasikat stíröljenek? Azért vannak nudista strandok, mert emberek élvezik, hogy meztelenek lehetnek, kint, a szabad ég alatt. Ez nem a szexről szól, közel sem, ezért illetlenség pl. a másikat ilyen formában megbámulni.
ha nem jártok ilyen helyekre minek "válaszoltok"? Sok értelmes válasz nem született konkrétan egy sem.
A kérdésben ugyanis szerepelt az azért szó ami arra utalt ,hogy annak ellenére ,hogy íratlan szabály stb, aki tetszik azt mégis megnézik e vagy nem.
Mert biztos szoktak ott is ismerkedni. Vagy ott átváltanak nudista üzemmódba és teljesen más lesz az agyuk semmi szex , aztán ahogy felveszik a ruhát visszatér a szex utáni érdeklődés?
Node a csöcs nem változik, és nem mindenkinek a nagy tetszik, a lőcs pedig nem mindenkinek marad nagy csak úgy ok nélkül, na meg mi van a méret nem számíttal?
Amúgy én azért mennék, hogy csajokat lássak, meg azok nézzenek, de most futottam bele egy kérdésbe, hogy melyik strand a "melegebb", hát ez eszembe se jutott, de belegondolva több pasi mérne fel, mint nő, és így már gondolatba se mennék.
Fiúkat, lányokat egyaránt megnézek, de sose tátott szájjal. Igen, lent is: fiúnak mekkora van, lány mennyire szőrös. Problem?
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!