Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok rajtam kívül akiknek jobban tetszik a kék haj mint a vörös?
Egy átlagos lányon a kék haj: [link]
Egy jól megválasztott vörös árnyalat természetes és nem néz ki tőle bohócnak az ember. Kékből mind természetellenes és stílus is kell hozzá, ami Magyarországon az embereknek nincs.
nem hittem volna, hogy itt gyakorin találkozom ilyen kérdéssel :D
az egyik válaszolónak: persze, sokan divatból csináltatják. most ez a menő. nekem személy szerint 14 éves korom óta színes hajam van, mindig más színű, így vagyok önmagam, természetes színekben nem is tetszik. akik akkoriban ezért lenéztek, meg kibeszéltek, azok most színes haja van, mert ez a divat.. :D
20L (kék/rózsaszín/zöld hajjal)
19 éves vagyok középhosszú sötétkék/világoskék hajal és nekem ez elégé bejön egyedi tőle a ember és kitűnök a tömegből viszont tényleg kicsit nagy merészség kell a kék hajhoz nekem is nagy kellet de mivel egyedi vagysok a egész városomban így ilyenre festetem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!