Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, körülbelül ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, körülbelül ez az "átlag" testalkat egy férfinál mondjuk egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ennél azért legyen vékonyabb aki az átlagot jelöli meg magának, vagy ez már inkább mackós kategória?

Kíváncsi lennék kinél mi az átlag, íme az általam átlagosnak gondolt testfelépítés:

[link]

2020. jan. 29. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem átlagosnak mondható. Nekem tetszik.
2020. jan. 29. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Mint ahogy írták,öregeknél ez az átlag,de egy huszonéves pasinak azért ne legyen ilyen zsíros teste.
2020. jan. 29. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez a punnyadt aputest. 40 felett átlagos.
2020. jan. 29. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát elég szomorú, ha ez az átlag. Semmi válla nincs a pasinak, a bele meg már szépen gömbölyödik. Nem kell, hogy valaki full szálka meg izom legyen, de azért legyen már normális tartása, meg egy alapizomzata, és akkor ha ráhízik pár kilót is, még mindig esztékus és férfias marad a megjelenése.
2020. jan. 29. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem ez az átlag, ez már husi, mackós, pár kiló felesleg.

Az átlag vékonyabb

2020. jan. 29. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen. Azért nem ártana, ha egy kicsit több izom lenne rajta. Nem kell kockás has meg marha nagy lufibicepsz, de ne érezzem már úgy, hogy erősebb vagyok nála.
2020. jan. 29. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki a strandra! Ott meglatod mi az átlag.
2020. jan. 29. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:

"de azért legyen már normális tartása, meg egy alapizomzata, és akkor ha ráhízik pár kilót is, még mindig esztékus és férfias marad a megjelenése"

Én mondjuk a kérdező által belinkelt képen is látom az alap izomzatot úgy is, hogy szedett fel plusz kilókat.

[link]

2020. jan. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!