Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám könnyebben elviselni ezt?

Figyelt kérdés

Valaki, aki volt már hasonló helyzetben, vagy esetleg most is így van, segíthetne egy kicsit.

A helyzet az, hogy már jó ideje együtt vagyunk a párommal, és őszintén szólva nincs köztünk semmi probléma, és eddig se nagyon volt, maximum nagyon apró nézeteltérések, amik felett hamar átsiklottunk.

Én már dolgozom, ő viszont egyetemre jár. Sajnos nagyon sokat kell tanulnia, szinte éjjel-nappal mást sem csinál. Emiatt nemhogy találkozni, de beszélni is alig tudunk. Napi pár mondatnál nem jutunk messzebb. Nekem viszont rettentően hiányzik, nem tudok meglenni nélküle egy percig sem, nemhogy órákig.

Kellene valamilyen megoldás arra, hogy ne gondoljak rá állandóan, és ne azt lessem folyamatosan, hogy vajon mikor fog írni.

Tudom, keressek valami hobbit, stb... de hiába, mert akkor is csak rá vagyok képes gondolni, és arra, hogy mikor lehetek vele együtt újra, vagy mikor tudunk rendesen beszélni végre.

Szóval aki átélte/átéli ugyan ezt, az adhatna néhány tanácsot, hogy neki hogyan sikerült átvészelnie az ilyen időszakokat, mert én már tanácstalan vagyok sajnos.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget, és a normális válaszokat. Az értelmes válaszokra természetesen megy a zöld kéz, a többire meg ami jár.

2020. jan. 26. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Össze kell költözni.
2020. jan. 26. 16:41
 2/8 anonim válasza:
19%
Beszélgess addig mással.
2020. jan. 26. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:

#1.

Jó lenne, de ez még nem megoldható. Mivel ő még tanul, így egyedül, csak az én fizetésemből nem tudnék fenntartani egy albérletet sajnos.

#2.

Megtehetném, de attól még hiányozni fog, hiába beszélek mással.

2020. jan. 26. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

"nem tudok meglenni nélküle egy percig sem"

Ilyen hozzaallassal soha nem lesz felnotteknek valo, erett kapcsolatod. Ezen nagyon gyorsan kezdj el dolgozni. Olvass.

2020. jan. 26. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:

#4.

Miért nem? Azért, mert ez az első olyan kapcsolatom, ahol tényleg viszont szeretnek, és nem kell attól félnem, ha egy rossz szó miatt azonnal szakítással fenyegetnek? Mert eddig így volt...

Volt már párkapcsolatom, nem is egy, de csak most először vagyok szerelmes, és bocsássa meg a világ, ha ezt ki merem mutatni.

2020. jan. 26. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj neki egy kis magánéletet, amúgy muszáj kibírni, idővel javulni fog szerintem... Nehéz az biztos, de legalább van mire várni, és ha majd ezután együtt laktok jó lesz erre gondolj
2020. jan. 26. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:

#6.

Magánélete így sincs, mert minden a tanulásról szól most, főleg a vizsgaidőszak alatt. Én is csak arra próbálok gondolni, hogy majd idővel könnyebb lesz, és enyhülni fog a dolog.

2020. jan. 26. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van enyhülni fog, és vizsgaidőszak után jobb lesz amúgy is, több ideje lesz sokkal
2020. jan. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!