Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet könnyebben elviselni, h örökké felhív?
Van 1 barátom (még a kapcsolat elején vagyunk) ,aki naponta többször felhív telefonon. Ez számomra szokatlan, m az eddigi barátaimmal mindig élőben megbeszéltük, mikor találkozunk, melyik nap, hánykor, hol, és 1 nap kb. 1 órát msn-eztünk.
Ő viszont sokszor hív, csak h hallja a hangom, és úgy érzem, ez nekem sok, és fojtogató. Még csak másfél hete járunk, és én még nem ragaszkodok hozzá ennyire.
Hogy szokjam meg, h ő ilyen?
Najó, átolvastam még egyszer, ne pont így mondd el neki :)
De amúgy szerintem simán meg lehet érteni.
Nekem is ez volt az elso baratommal, ő meginkabb tulzasba vitte, naponta minimum 5-6 hivas, 6-7 sms. Celzaskeppen nem vettem fel a telot legtobbszor, 'begyujtottem' par sms-t es egy sms-ben valaszoltaltam rajuk. Neki nem esett le, hogy mi van, ket es fel honap utan szakitottunk. Ilyen tipus volt es ő ebben merte a szeretetet, elvarta volna, hogy en is hasonloan bombazzam hivassal, uzenettel. Ezt onnan tudom, hogy szakitaskor osszeszamolta az sms kezdemenyezeseimet es a kepembe vagta, hogy ő bezzeg... 346...:)
Ha nagyon tetszik probalj meg beszelni vele, hatha nem sertodik meg. De ha megsertodik sem veszithetsz sokat, mert ha meg nem mondod meg neki, az idegeidre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!