Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kit válasszak. Hogyan döntsek?
Nos 2 srác közül kellene választanom, de fogalmam sincs mit csináljak. Mind a ketten tegnap mondták meg, illetve kérdezték h járnék-e velük?
Az egyik srác (V): régóta ismerem, 2 hete egy buliban kerültünk egymáshoz közelebbi viszonyba.. akkor tökre úgy éreztem hogy összejönnék vele, meg is kérdeztem h akar-e valamit azt mondta h nem tudja, tegnap pedig azt mondta barátnőmnek hogy nem akart úgy összejönni egy csajjal hogy nem szereti, de velem már össze jönne.. Engem nagyon elbizonytalanított amikor azt mondta h nem tudja, azóta nem érzem annyira azt hogy össze akarok jönni vele..
A másik srác (B) : nem olyan rég ismerem, amikor elsőnek megláttam már akkor nagyon tetszett, de mivel gondoltam hogy nem lehet vele semmi így nem is hajtottam rá. Erre már 3 buli volt ahol teljesen rám hajtott.. és tegnap azt mondta hogy ő nagyon szeretne összejönni velem, tiszteletben tartana.. eddig jó is csak tegnap elég sz*rul esett hogy egyik nagyon jó haverommal lefeküdtünk egy kanapéra mert fáradtak voltunk.. erre B azt állította hogy biztos hogy csókolóztunk, meg hogy őt minden barátja átveri.. haverom azt mondta hogy tuti féltékeny.. de akkor is.. ez olyan rossz :S Fogalmam sincs mit tegyek.. Persze nem azt kérem mondjátok meg kit válasszak csak hogy miket vegyek figyelembe a választáskor? Köszi aki segít!
Ne válaszd egyiket se!
Azzal a sráccal gyere össze, aki biztos a dolgában, továbbá olyannal, akitől majd a későbbiek folyamán elmehetsz bulizni a bnőiddel, anélkül h féltékenykedne.
Ha már most nincs bizalom, akkor mit akar(hat)??
Mindkét srácban beindultak az ösztönök, ennyi..
Meglennél nekik, dobnának is. Vagy most még jó lennél nekik, de jön valami full extrás királylány, és már annak csapnák a szelet!
Tehát válaszd a magabiztos pasikat, meg a komolyabbakat!
Ők a jó pasik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!