Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért köt bele mindenbe a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köt bele mindenbe a párom?

Figyelt kérdés

Valamivel mindig vitát generál

Ma pl.azt írta nem vagy elég bőbeszédű ma, pedig sokat írtam neki és nem egy szavas válaszokat. Erre persze mondom neki,hogy hiszen nem vagyok bőbeszédű, ő meg azt mondja de mert gondolom már nem akarsz engem.

Minden nap valamivel így direkt kijatsza a vitát.

2020. jan. 23. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Már valószínűleg nem szeret és benned akarja látni a hibát, holott ő a hibás.
2020. jan. 23. 11:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem rég jöttünk ossze
2020. jan. 23. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen a természete. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
2020. jan. 23. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Hát szerintem azt akarja elérni, hogy őt dicsérgesd és bizonygasd, hogy nagyon szereted. Azért viselkedik így.Rájátszik szinte kicsikarja tőled a szép szavakat. Mert erre van szüksége. Van akinek szóban kell örökkösen bizonygatni a nagyszerűségét.
2020. jan. 23. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hű banyek, ez aztán egy csodás ember. Mindent arra vezet vissza, hogy már nem akarod, milyen szar alak vagy.

Nemrég jöttetek össze, akkor engedd el ezt a dolgot. Keress új párt.

2020. jan. 23. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Alapjáraton is ilyen vagy van esély arra, hogy van valami az életében, ami miatt stresszes vagy frusztrált vagy ilyenek? Ilyen bitch akkor voltam utoljára, mielőtt felmondtam. Napközben szívták a vérem mindennel, otthon meg én csináltam ugyanezt és minden csak bosszantani tudott. Őszintén csodálom, hogy akkoriban elviseltek.
2020. jan. 23. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal tipli amig még van energiád rá és nem pusztitott le teljesen.
2020. jan. 23. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Ő ilyen ember. Nem kell elviselni.
2020. jan. 23. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki van valami a füle mögött, azért provokál vitát, hátha te lépsz ki a kapcsolatból.
2020. jan. 23. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Kiprovokálja, hogy te szakíts vele.
2020. jan. 23. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!