Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Párkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Párkeresésnél van elképzelésetek, vagy akár elvárásotok, azzal kapcsolatban, hogy a pasi mivel foglalkozzon?

Figyelt kérdés

Légyszíves kort is írjatok, illetve a foglalkozásotokat is!

Előre is köszi!

2020. jan. 19. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt elvárásom soha a párommal kapcsolatban, azon kívül hogy szeressük nagyon egymást, és akkor megtudunk együtt mindent oldani, át vészelni... :)

Én ápolónő vagyok :)

2020. jan. 19. 19:31
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Ne fizikai munka, ne ingázós vagy ügyeletes munka és tisztességesen keresse a pénzt. Nem szeretem, mikor valaki hagyja az életébe belemászni a munkát a napi legfeljebb 8 óra szükséges munkaidőn túl. Számomra ennyi a kikötés. Az nem zavar, ha teljesen más területen dolgozik, meg az sem, ha hasonló munkakörben, mint én (addig a pontig, amíg nem hozza haza a munkát és kezd el vetélytársként kezelni meg tarsai, mert ezt a fajta feszültségkeltést nem tolerálom).

26 éves vagyok, emberi nyelven valahol a fejlesztő és az adatelemző között van a munkaköröm.

2020. jan. 19. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

4 válaszoló vagyok. Köszönöm szépen a lepontozást! :D

Kedves 7.!

Miért is rossz az, ha valaki portás? Én is úgy kezdtem és jelenleg céget vezetek. Tudtam ott tanulni és tenni érte, hogy szebb legyen a jövőm. A Biztonsági őröket, pportásokat nem kell lenézni, mert fogalmad sincs arról, hogy milyen veszélyes az életedet kockáztatni minimálbérét vagy még annyiért sem.

Kedves 8!

Azt hiszel el amit szeretnél, tipikus magyar mentalitás, irígység előtört belőled gondolom te pontozál le. Nem kamuztam, téynleg céget vezetek, ami pedig za oldalt illeti nincs tiltás arról, hogy aki céget vezet az nem regisztrálhat. :)

Kedves Kérdező!

Láthatod, hogy a sikeres férfiak közelébe nem mennek olyan nőknek, mint a 8. válaszoló.

2020. jan. 19. 19:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sajnálom, hogy sokakat lepontoztak, én eddig mindenkit felpontoztam, bár szerintem ez nem kéne hogy fontos legyen, remélem senkinek nem a százalékokon múlik a válasz adási hajlandóssága...

Akinek probléma a fizikai munka, annak miért? Esetleg a presztizs miatt?

Esetleg ciki a rokonok előtt egy olyan partner aki fizikai munkás?

Én nem ítélkezem, nyugodtan leírhatjátok...

2020. jan. 19. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Hát akkor én is csatlakoznék a leendő kolléganőimhez azzal,hogy orvostanhallgatóként mindegy a párom munkája,csak legyen elhívatott és ne fásuljon bele. Szabadidőben legyen egymásra időnk,amit tartalmasan tudjunk eltölteni. Én diplomás családból jövök,de a szüleim sem néznék ki a páromat,ha "csak" egy szakmunkás lenne.:)

Anyagi helyzetet sem nézem,mivel engem itthonról elég rendesen támogatnak.

22/L

2020. jan. 19. 19:55
 16/21 A kérdező kommentje:

"tisztességesen keresse a pénzt"

Ez számodra mit jelent?

Csupán annyit, hogy legyen legalális a tevékenysége, vagy vannak konkrét munkakörök melyek bár legálisak, Te nem tartod feltétlenül tisztességesnek?

Ilyen sokak szerint mondjuk az ügyvéd, de akár mondhatnám a big data elemzőt is... :)

2020. jan. 19. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: nem, nem a presztízs miatt. Nekem apukám fizikai munkás volt, számomra ez elég elrettentő példa. Mindig csak hazaesett koszosan, büdösen, evett és kidőlt. Most már nyugdíjas, de mindene fáj, teljesen tönkrement a munkában és szörnyű ránézni. Nem szeretnék olyan emberhez még egyszer ennyire szorosan kötődni, akit aztán látok tönkremenni így. Persze az ülőmunkának is megvan a maga rákfenéje (látásromlás, hibás tartás esetén gerincproblémák stb.), de mikor 50 évesen valaki nem tud felegyenesedni és kinyitni az ujjait reggelente, és majdhogynem a könnyeit nyeli, mikor munkába indul, az szörnyű.
2020. jan. 19. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A tisztességesen keresés alatt azt értem, hogy ne illegálisan meg másokon áttaposva aljas módon. A szememben ennyit nem ér az a kis extra pénz, amit ezzel esetleg nyerni lehetne. Igazából annyit sem ér, hogy miatta távkapcsolatban éljek. Van, akinek a karrier és a pénz az istene, de az nem én vagyok és nem is szeretnék olyannal élni, akinek meg ez a fontos (nyilván egy szint fölött). Nem illenénk össze. :)
2020. jan. 19. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyetemi végzettségem van. Eddig minden barátom mérnök volt, férjem is az:)
2020. jan. 19. 20:44
 20/21 anonim ***** válasza:
29%

Leírom őszintén, és kihangsúlyozom tisztelet a kivétel, az én tapasztalásaim alapján írok ami a környezetem jó 70%-át jellemzi. Az irodista férfiakra térek ki akik az utóbbi időben taszítanak. Unalmasak, nem igazán élvezik a munkájukat csak jól hangzik egy neves multi ahol nyitott irodában tengődnek, figyelik egymást.

Vállalkozók jönnek be a legjobban, talpraesettek, mertek ugrani, persze itt nem azokra gondolok akik alá tettek milliókat, bár ők hamar bele is buknak.

A másik a hivatásosak, rendőr, tűzoltó, mentős. Oké kicsi a pénz, de többség elhivatott, ha nem úgyis leszerel előbb utóbb. Ezután jöhet a villanyszerelő, asztalos, festő, szerintem aki ebben ügyes és szorgalmas megállja a helyét 20 év múlva is.

Én sajnos nem tudtam megszerezni azt a szakmát amiben szívesen dolgoznék. A munkámmal elvagyok, semleges... pénzem megvan amennyi egy átlagos életszínvonalhoz kell. Viszont imádom a hobbim, alig várom, hogy lemenjen a munkám és azzal foglalkozhassak, fejlesztem magam benne folyamatosan ahogy csak tudom.

2020. jan. 19. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!