Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire durca hogy 29 éves pasi létemre egy 5 hónapos távkapcsolatot tudok csak felmutatni?
Figyelt kérdés
Semmi mást. Ronda vagyok, alkoholista, csóró, elviselhetetlen jellemű, szociopata.2020. jan. 14. 19:46
1/10 anonim válasza:
Miért nem kezelteted magad? Ezt most egészen komolyan kérdezem. Szerinted normális, hogy napi 10-15 kérdést kiírsz arról, mekkora csődtömeg vagy?
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Hagyd már, hát nincs élete! Egész nap ül a szülei ingatlanában, a gépen, amit azok vettek neki, és bassa a netet, amit a szülei fizetnek. Szerencsétlen csődtömeg szegény, és ezt ő is belátja.
4/10 anonim válasza:
Szexualitás rovatban mindenkit levarrtál, aki él, és mozog a minap. A helyedben én is "durca" lennék!
6/10 anonim válasza:
Mintha az élet valami verseny lenne, aminek a célja, hogy minél "többet felmutass".... :D
Én nem tudok felmutatni még egy csókot sem, mert barátnőm se volt soha, mégis tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott és békés vagyok. Nem is akarok felmutatni senkinek semmit, mert nem akarok megfelelni semmilyen elvárásnak.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
79% B.meg hihetetlen, hogy az ilyenek hazudnak mint a vízfolyás, de szerintük a nőkkel van a gond és nem velük.
9/10 anonim válasza:
Az pont 5 hónappal több mint amit én 24 évesen fel tudok mutatni
10/10 anonim válasza:
Bajnok vagy, legalabb te szexeltel es volt kapcsolatod! Nekem meg az se 😅🤣😂
35F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!