Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a nők megérzik ha egy pasi szüz még?
Figyelt kérdés
mégis hogyan?2020. jan. 17. 17:53
1/11 anonim válasza:
Amikor azt se tudja hogyan nyúljon a nőhöz az elég árulkodó..
2/11 anonim válasza:
nem olyan drága egy prosti, hogy ezen stresszelj
3/11 Rockarc válasza:
Merfoldekrol vilagitasz. Suta vagy, nem tudsz beszelni, kerulod a szemkontaktust, elore vannak esve a vallaid, csoszogva kozlekedsz. Igazabol nem azt erzik, hogy szuz vagy, hanem azt, hogy lelkileg a Quasimodo vagy.
43F
4/11 anonim válasza:
Persze a szűz fiúknak olyan jellegzetes szaga van, mint az öregeknek a szekrény szag csak ez más és ezt bizony a tapasztalt nőstények kiszimatolják!
5/11 A kérdező kommentje:
ma 18:04
Végre egy normális kommentelő!
2020. jan. 17. 18:06
6/11 anonim válasza:
Amennyiben egy nő azt látja, hogy a pasi szex előtt:
-Papírzsepit és testápolót készít elő;
-Nem találja a lukat;
-Idegesen heherészik;
-Végigolvassa az óvszer használati utasítását;
-Azonnal elsül;
-Fél kézzel egy felvilágosító könyvet fog;
-Az anyukáját szólongatja;
-Pelenkát hord;
-Bye Alex rajongó;
-Rózsaszín csipkebugyi van rajta;
-Melltartót hord;
-Biztos ami biztos alapon lefényképezi a puncit;
-Kötszert vesz elő a vagina látványára...
Nagy eséllyel még nem volt nővel.
8/11 anonim válasza:
Tucatnyi nővel kavartam bulikban, mielőtt ténylegesen átestem volna a tűzkeresztségen. Nem hinném, hogy ők pl. megéreztek volna bármit.
9/11 anonim válasza:
Szerintem csak gyanitani lehet. Kicsit idegesebbek, félénkebbek, de ezen kívül nagyon semmi, szerintem. Eddig csak egy szűzzel volt dolgom, a mostani barátommal, aki kicsit ideges, félénk volt az első randijainkon. :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem a személyisége nem annyira kiforrott egy-egy szociális interakcióra vonatkozóan, mint egy párral-barát(nő)vel rendelkező személy, és talán innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!