Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy közel 50 éves nőt, mi vonz egy 30 éves férfiben, és fordítva, a pasi mit lát egy 50 év körüli nőben?
Mostanában a környezetben sok az ilyen felállású kapcsolat .
35 éves a férfi 48 a nő .
30 éves a férfi 46 a nő és teljesen rendben van ,mert mindenki tud is róla hogy egy párok .
Volt valaki ilyen szituációban?
Egyik barátnőmet egy ötvenes nővel csalta meg az akkori barátja. Mindketten huszonévesek voltak.
A barátja teljesen bele volt zúgva az idősebb nőbe.
A barátnőm amúgy nagyon szép lány, és értelmes is, jó a humora.
Valami olyasmi volt az érv, hogy a nő tapasztalt, jó vele beszélgetni, és törődőbb, mint a barátnőm.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy az az ötvenes nő nagyon jól tartotta magát.
Az én példámba is nagyon jól kijönnek a párok, valamelyik már öt éve együtt van.
Csak ezt valahogy nem fér a fejembe hogy hogyan látnak meg egymásba dolgokat,például egy 30 éves férfi a gyerekvállalás időszakában is lehet, ugye ezt egy 46 éves nő már nem tudja megadni
Én, negyvenes éveim vége felé, voltam ilyen kapcsolatban, bár ez egy titkos kapcsolat volt. Én kértem,hogy az legyen, a srác felvállalta volna. Bár amíg Ő ezt budapestiként és függetlenként tette, én vidékiként és párkapcsolatban állóként.
Ahogy írjátok: engem vonzott,hogy egy nagyon jó külsejű, értelmes, kedves fiatal srác vonzódik hozzám, Őt pedig gondolom pont a higgadtságom, és az elmondása szerint, a külsőm vonzotta.
Alkalmi,hosszútávú alkalmi kapcsolatként jól működhet, de tartós kapcsolatként nem tudom elképzelni.
A kor nem számit ha jól szituált egyénekről van szó. A tapasztalat. Az nem mindegy.
Egy 30 eves pasi ereje teljében van, fiatal, hódit. Egy 50es nő mar nem fog minden sz@rért hisztizni, mar sokmindent megélt tudja mit akar és tud adni is, se gyereket nem akar mar,valoszínuleg biztos állasa van es biztos fedél a feje felett. Odaadó.
Amit leírsz ahhoz valóban nem számít a kor. De egy 40+-os nő sosem fog már gyereket szülni.
Egy -hosszútávú- korkülönbséges kapcsolatban pedig ez kardinális kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!