Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy csak szivat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy csak szivat?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, az egyik nő ismerősöm elég gyakran kétértelmű kérdéseket tesz fel, vagy dolgokat mond.

Például: Lefeküdnék-e vele? Mennyire találom őt vonzónak? Néha pedig csak félig-meddig poénosan utal rá, hogy felmehetnék hozzá stb.

Ezeket a labdákat folyamatosan lecsapkodom neki, de olyankor mindig viszakozik mindentől. Szívózik velem?

Köszönöm a normális válaszokat!

2020. jan. 18. 12:02
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
85%
Egopolír, bástya.
2020. jan. 18. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
38 évesen kellene tapasztalatodnak lenni, hogy magad eldöntsd, vagy tököd, hogy kerek perec rákérdezz!
2020. jan. 18. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es, szerinted nem kérdeztem rá? A válasz ugyan olyan kétértelmű volt, mint a célozgatásai. A tökeim kösz, de megvannak.
2020. jan. 18. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Jól gondolod.
2020. jan. 18. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
feküdj le vele
2020. jan. 18. 15:17
 6/10 Rockarc ***** válasza:
73%

Hat, ha nem kinalgatja igy magat mindenkinek, marpedig nok nem szoktak igy viselkedni, akkor ez azert megis csak neked szol. Ha pedig neked szol, akkor igenis incselkedik veled. Nem csak egy frappans replikara var, hanem arra, hogy elkezdd ostromolni.

Meg ennel is nyiltabb celozgatasokra lenne szukseged? Mindjart kiirja a kerdest, hogy szinte lefekudt eled szettart labakkal, neked mar csak a szoknyajat kellett volna felhuzni, te meg ehelyett leulsz melle es a szoknya mintajat dicsergeted.

En is azt gondolom, hogy itt az ideje a tettek mezejere lepni. Mielott sirvafakad ketsegbeeseseben. A helyzet az, hogy akarhogy is nezzuk, a no tokosebb, mint te. Raadasul onismeretben, batorsagban is elorebb tart, lelkileg meg igen stabil. Az ilyen no fonyeremeny. Fel kene noni hozza.

43F

2020. jan. 19. 13:46
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os Köszönöm a választ! ...a kérdésnél nem írtam le, de elmondtam neki többször is, hogy bármikor átjöhet hozzám/átmehetek hozzá. Erre a válasz: majd szól... és mindent csinál ugyan úgy, mint eddig. Legutóbb mondta a melóhelyén, hogy csókolózna velem. Mondtam neki ok, mondja meg mikor végez és ott leszek egy csattanósra. Természetesen nem jelentkezett, de ugyan úgy célozgat tovább. Ettől már csak akkor lehetnék konkrétabb, ha szó nélkül letolom neki a boxerom.
2020. jan. 19. 15:56
 8/10 Rockarc ***** válasza:
81%

Szerintem itt, akkor is neked kene cselekedned, a szovegeles keves. Szedd mar fel, szinte konyorog erte! Pillanatnyilag ezekkel a replikakkal arra varsz, hogy o szedjen fel.

Hivd el kavezni, es ott mar mehet a csok, ha mar a munkahelyen szamomra erthetetlen okokbol nem tudod lekapni. De ne ilyen nyamnyila modon hivd, hogy meginnal-e velem egy kavet, meg volna kedved stb, hanem allj ele ferfaisan egy konkret meghivassal. Foglalj asztalt egy kavezoban es oda hivd el.

Valahol tenyleg sajnalom a noket, az atlagferfiak mar boven a minimum szint al sullyedtek ferfiassag tekinteteben. A baratnoikben tobb kurazsi van, mint egy random ferfiban.

43F

2020. jan. 19. 16:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ...a kérdésnél nem írtam le, de elmondtam neki többször is, hogy bármikor átjöhet hozzám/átmehetek hozzá. Erre a válasz: majd szól... és mindent csinál ugyan úgy, mint eddig. Legutóbb mondta a melóhelyén, hogy csókolózna velem. Mondtam neki ok, mondja meg mikor végez és ott leszek egy csattanósra. Természetesen nem jelentkezett, de ugyan úgy célozgat tovább. Ettől már csak akkor lehetnék konkrétabb, ha szó nélkül letolom neki a boxerom.
2020. jan. 19. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas amúgy az ilyen nő.
2020. nov. 12. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!