Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom azt hogy ha látok egy nőn egy tetoválást, ékszert vagy piercinget, hogy nekem pont egy ilyen igényes nőre lenne szükségem de esélyem sem lenne hozzá közel kerülnöm?
Eddig nem hallottam még, hogy az igényesség, ill. a tetoválás és az ékszer összefüggésben lenne egymással, de ma is tanultam valami újat.
Regisztrálj társkeresőre és keress kifejezetten tetovált hölgyet. Reméljük lesz olyan, akihez közel kerülhetsz.
Egyébként nem nagyon értem, hogy miért lenne kevesebb esélyed egy tetovált nőnél, mint egy olyannál, akin nincs minta?
#4: Azért nem az elit értelmiségiekre jellemző a tetkó + pírszing, hanem sokkal inkább az eladólányokra, körmösökre. Rom alányokat ritkán látni e kellékek nélkül. + tiritarka műkarom és műszempilla.
Azért gratula, hogy sikerült valami diplomát leakasztanod.
#5: Mi az, hogy valami diplomát leakasztani?! Jogi egyetemet végeztem, saját ügyvédi irodám van plusz 2 felsőfokú nyelvvizsgám!! Mi lenne, ha ismeretlenül nem ítélkeznél?! Nevetséges ez az undorító előítélet, ami árad az emberekből, főleg úgy hogy fingjuk nincs az illetőről azonkívül, hogy tetkoja vagy pc-je van.
A barátnőim egy jelentős részét pedig úgyszint az egyetemen ismertem meg, szóval ők sem csak leakasztottak valami diplomát, mind tanult, magukra és környezetükre igényes nők. De neked ennyi ésszel csoda, hogy eddig sikerült életben maradnod.... Annyira futja, hogy ismeretlen embereket fikázol anélkül, hogy bármit is tudnál roluk, büszke lehetsz magadra.
Van tetoválásom és piercingem is, ennek ellenére nem volt olyan barátom, akinek bármelyik lett volna.
Nem ez alapján ítélkezik a legtöbb ember.
#7: Lehet, számodra meglepő, de nem körülötted forog a nap. A kérdés arról szólt, hogy a kérdező az igényességhez kötötte a tetkót és pírszinget. Ami, valljuk be, igencsak nem azt jelenti. Akármit is mondhatsz, kivételek mindig vannak, de nagyjából minél képzetlenebb valaki, annál több a tetkója.
Azért remélem jogi tanácsokat nem karikával az orrodban adsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!